試下幫你搵返啲舊玩具

1001 回覆
482 Like 14 Dislike
當年細個果隻忍者龜樣人型公仔機基仲起到,但好多都掉哂
around 2002-2007年日本城買嘅變型消防車玩具,可以變做機械人,然後個條消防喉可以拆落黎做隻機械人個背包,機械人隻腳可以伸長
有過呢架 真係勁過而家啲搖控車好多
點炒都冇問題繼續行到
好正
恐龍戰隊 機械人, 可以合體分體
想問下一隻忍者龜,可以由車變做龜,size大約一隻成人手掌大細,當年起巴士玩玩吓瞓著咗,掉咗起巴士搵唔返
我當年都有,係m記玩具嚟,主題應該係迪士尼嘅戲,類似獅子王定jungle book
仲有2架起屋企,當年一出好似50蚊架,勁抵屌
五顏六色 有唔同顏色軌道 可以組合砌成好大舊
之後用波子去玩,放上去會沿住軌道行
連登有愛系列

Sor,我嗰隻係海獅嚟
我反而鐘意4天王,起反斗城買咗隻透明特別版玩
老鼠樣既公仔,尖鼻無嘴。坐姿,手腳圓柱形。
好似係印尼定馬來西亞買的
樓主,我想搵一款。以前係sogo 6樓出過既日本玩具,一個好似玩陀螺咁既大盤入面有兩架遙控車轉住行,鬥快定唔知係咪撞開另一架
數碼戰隊既機械人套裝有幾款 送埋戰隊成員既迷你版可以放入機械人到
呢架我老豆買咗翻黎我玩第一次架車就壞鳩咗,仲記得老豆幫我換同個時屌鳩個員工,個員工話我玩壞咗
依個係咪抄小雙俠
類似係咁樣 不過隻色唔係
隻色同圖有7成似
我要搵既同下面位巴打要搵既一樣

說係呢個喇
一見到佢張圖超有印象
記得細個入醫院出院有禮物拎 就係拎左呢啲車
解開左諗左幾廿年既謎
依碌仲起屋企,最正就係佢同變型恐龍/機械人
有條繩穿住個輪,個輪手心咁大左右
玩法係將條繩向外拉和放鬆,不斷重覆,然後個輪會轉得好勁,d聲好響
你幅圖果隻係紅色膠皮起外面,可以對摺成gip, 個gip面logo有對鋼鐵翼,個size大過A4紙,我果盒唔知有無掉到
當年買既時候唔知咩黎就叫老豆買,隔離個小朋友話唔知你又買依家諗起都覺得自己好不孝
我印像中細個係玩具反斗城賣500蚊, 個陣狂扭阿爸買,最後真係買左。 跟住大個搬屋個陣我連埋d舊玩具掉哂.. 阿媽仲同我講當年我扭咁耐先買到,竟然掉左去 個下我個心好似突然受左重擊咁,宜家都有少少遺憾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞