[執返1分] 圖魯兹 對 利物浦

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
我覺得佢最大優點係護波都幾穩,尤其喺後場接龍門/中堅傳球就算對手拍埋嚟逼都穩陣

傳波大致都準,識分邊,但有時會交失波
佢今季少key pass做助攻應該同佢踢得後有關

防守方面佢偶爾都有啲成功攔截減輕後防壓力,兼即時傳去前場打反擊,不過佢啲攔截有時都係靠犯規
我hang撚左機唔識答
連盧頓都打唔掂喎 有幾球仲要喺中場傳失 好牙煙
唔係唔屌得嘅
事實係佢踢緊一個唔熟悉嘅位
評價佢時都可以寬容少少
而且無論係佢嚟之前已經知道有咁嘅安排又好
嚟到之後先買唔到真6號要佢替工又好
一時之間都冇得強求佢完美轉型
長遠就另計啦 如果佢轉型唔到
都要諗辦法解決6號位問題+換位安置mac
Mac 係一線 但踢緊呢個位既佢離一線差好遠
點屌都無用 事實就係廢中無咩可能會唔用佢 就係咁簡單
Mac係踢唔店防中,教練又唔轉人踢
屌Mac不如屌高普死都要佢踢防中
咁廢中份人係咁上下
同埋事實都真係冇咩選擇 嚴格講都係得Endo 一個可以頂 但佢夠唔夠班就見人見智
Endo唔差 但係唔似純6號囉
勁就出左啦
不過講真,尋晚贏唔到係前線入唔到波問題,大過失個球波
依d 級數既護級隊攻成場得94 mins一球
不過講真睇鬼佬comment都係話出endo唔好再擺麥卡打6號
同崇唔崇日冇咩關係
麥卡真係太撚災難
Endo 啲tackle 咪一樣,根本就冇分別,至少mac 後場攞波冇咁慌
其實我覺得兩者防守差唔到幾遠 同進攻方面endo 有時仲好d Tim
咪係,其實琴晚Mac Szobo態有幾沉都好,本身前線入波big chance機會大把,係把握唔到,所以和波唔關中場事
打啲杯賽歐霸啫,成日唔現身攞波俾高爸屌咗幾次係場邊,高岀麥都係冇辦法中嘅辦法
研究咗手足一排其實你係咪印象流球迷

送埋macca heat map俾你
所謂endo打6解放macca只係一個泡沫黎
一來endo喺stuttgart唔係打單防
二來兩個防守差唔多不如搵個護波好啲嘅打
越亂越好
唔亂,結論已經得出:
麥卡二線料,廢
Endo 勁過麥卡,廢中racist

呢度嘅風氣好特別
覺得踢得最好就係冇出場嗰啲
冇出場就話佢掂 點解唔出
一落到場閪 就叫人死返後備席
有預感endo英超正選都會大災難
不過我好奇心重 都想睇一次點災難
Name?
咖哩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞