[BUDDY+Na.V+LUVU+WOORIN] Viviz 第四張迷你專輯 [VERSUS]大發 (39)

1001 回覆
31 Like 2 Dislike
個場可以好近距離見到琳子
Jeng
要做黎生 不了
即日來回
g持
00:05機番香港
直落做
買到原價就去想一對一合照
比著你係當時人都狗沖啦
終於入榜了

好耐無見過了 ...

證明好歌自然有人欣賞

ViViZ Fighting
老實...
未必
今朝melon top100好似79位,勁癲
原來challenge真係有用
日榜應該會入到頭100 今日5萬5人收聽
終於有呢一日
苦盡甘來
希望bpm 下次繼續搵到首好歌
cb個陣唔少人問點解唔用untie做主打 包括我
如果調轉 真係唔知會點今次不得不佩服公司
如果本身佢哋係可以靠人帶歌既程度
untie可能會好過maniac
我身邊既kpop frd聽晒兩首之後
多數都係鍾意untie多啲
但係依家都係靠challenge帶起maniac
所以只可以話BPM今次揀啱咗
希望可以令到下次CB更多人會留意
慢慢做到可以穩定入榜就好了
untie係一聽就鍾意
maniac 我要聽多幾次先洗腦
其實兩首歌相輔相成
呢2首太出色 變咗好少聽其餘3首
Day by day係出咗live clip後先聽多咗
以3人組重新出道後首次進入Melon日榜的VIVIZ
來源: theqoo https://theqoo.net/square/3049957072
1. 恭喜!!!
2. Woo woo woo~~~
3. 這就是愛對吧~
4. 逆行衝啊
5. 歌曲很好聽,恭喜恭喜
6. GFRIEND最棒! 信飛、銀河、嚴智加油!
7. 歌曲真的超好聽,希望名次能一直升,我現在也很常聽ㅎㅎ
8. 恭喜VIVIZ! 名次再往上升吧
9. VIVIZ的舞台真的很帥氣
10. 年底聽這首歌還不錯ㅋㅋ
11. 我超喜歡屁股舞的說,結果從頭到尾只有出現一次ㅋㅋㅋㅜㅜ
12. 我也要來聽看看
13. 我最近也是每天都在聽這首歌ㅋㅋㅋㅋ VIVIZ大紅吧,繼續往上衝吧
14. 原來之前出BOP BOP!的時候沒進日榜啊,好感動ㅠㅠ
15. 我在Shorts看到這首歌的時候都不會滑掉,會把影片整個看完,這首歌真的很好聽
(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
冇錯
Overflow都幾正 希望之後會唱live
認同

升呀 ...希望上到Top 10 已經好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞