[LoL]英雄聯盟 S13世界大賽討論區(1366)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁你trade隻j4 ori都得掛
頭一二pick gnar vi想典撚樣
你有睇下lpl就知而家theshy幾撚廢
係而家無啦啦回春
雖然台狗好憎香港人/隊, 但唔關事
係冇錢
成年冇PICK 過喎, 唔通你叫faker 玩翻佢隻main英劫, 信唔信連RK大師鑽石場都打唔贏, 依家花生仔Peanut真情冇練過,點上比賽 ,噤都唔叫唔識玩?

https://gol.gg/players/player-matchlist/392/season-S13/split-Summer/tournament-ALL/
好爽 想睇 韓撚死鳩晒 仲話lck大過lpl
突然諗起早幾日呢個post d巴打仲話去買gen goods
你地還好嗎
依家輪到JDG贏到KT再講啦
睇下GENG柒完 依家JDG可能都震緊
Teddy 個垃圾邊度勁
你勁撚癲
人地guma main xayah 有既話實搶
都笑佢抄bp唔識開發 明明贏到就得
靠有gorilla跟佢
我就以為佢地醒過kt好多
其實花生識玩j4的
應該單純覺得威脅唔太,你j4球女妮可呢d沖排,我咪銳兒菲艾反開你後排鎖頭

之後中路犽凝阿卡莉+凱莎飛入去秒你後排,連追兩場證明左個思維正確

純粹最後個場操作同關鍵tp勁joke咁解
要接教練職業隊一定係成年㗎啦
成隊散左真係唔關佢事
[LoL]英雄聯盟 S13世界大賽討論區(1355)
https://lih.kg/BcKNEHX
#757 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
肥閪都吹
混分都好過佢隻re都空既akali
佢廢係無腦推被人針姐一gank就死

你長期放佢上路1v1 有幾多人夠佢打 就算單殺佢 打打下教會輸返轉頭
啱啱去T1春季賽嗰陣仲幾勁 之後就
個陣全世界都拎kaisa打xayah
T1又跟埋一齊on9
諗唔明點解可以俾XUN揀5次J4
Kanavi用chovy兄弟lol之力引佢過黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞