[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(47) 1110微笑土豆生日粗卡|出完歌又係時候買週邊

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
雖然好難同師兄比較, 但Dynamite喺韓國都好hit
https://youtu.be/d3-LFBvBF2I?si=cYyuIbKnqJyoF0O8
忙彩係咪反抗期, 覺得佢好似唔太鍾意人哋讚佢靚
LM
好似係凌晨四點?

因為聽得太多

呢個數據應該唔準
全英文歌同有部分英文歌詞都好大影響
先唔講主打fim寶就連非主打歌大部分都係好重覆性嘅英文歌詞 講緊係一整句

Dynamite 唔計BTS加成 仲係Samsung 廣告歌 當年仲落重本係YouTube 仲要無得skip 一開頭都厭煩 一個電話廣告做乜係咁播歌 最後自己都忍唔到click入去睇

唔係要踩韓國人 你睇翻fim寶直播都有講韓國人聽唔到英文歌詞 tonight聽成 two night 更何況全首歌
我覺得perfect night 佢哋咬字都算清楚 可能因為慢歌
新人留名
上個po講ig follower
冇記錯今年年頭度牙葉好似係多過軟煎定好似差唔多
依家軟煎差唔多追到車車都真係幾癲
今次闖美幫牙真升左唔少
美國主場
軟煎值得更多
衣錦還鄉
https://x.com/lssfm_news/status/1720826426356859354?s=46&t=f_194RnH1UNiXBkI50ko_g
今日最新已經同車好接近
聽牙真講英文好享受
葉同妹都值得更多關注
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞