[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(46) 1110忙採生日粗卡 | 車汪歸隊齊人闖美!

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
《鬥陣特攻 2》全新 Le Sserafim K-pop 造型的推出讓遊戲重新登上了 Steam 暢銷頁面,這是該遊戲自在 Valve 平台上發布以來的首次。

《鬥陣特攻 2》全新 Le Sserafim K-pop 造型的推出讓遊戲重新登上了 Steam 暢銷頁面,這是該遊戲自在 Valve 平台上發布以來的首次。

暴雪的《鬥陣特攻 2》自從被引入遊戲發行平台 Steam 以來,經歷了一段艱難的時期。從受到評論轟炸的徹底打擊後,這款遊戲基本上已經淪為 Steam 上的另一款遊戲。開發者偶爾會發布季節性內容,讓玩家回歸一段時間,但遊戲自推出以來就沒有出現在最暢銷的頁面上。

開發商暴雪最近發布的內容之一是推出了新的 Le Sserafim 皮膚。開發者與韓國流行女子組合 Le Sserafim 合作,為 碧姬、霧子、駭影、閃光和 D.va 製作了皮膚,這也與 Le Sserafim 的新音樂視頻“Perfect Night”相吻合。

—————————————————————-
篇文係巴哈既
隻game因為同我地合作第一次上steam暢銷榜
班女都叫幫到手

香港拍野仲糸實景 + 威也

救返隻垃圾gm
課左mousepad同立牌
太撚cute忍唔住
邊度買?weverse shop仲係coming soon
代購好似開左團
我都係諗住呢兩樣
月尾應該出SG
呢輪買少少當支持下算

懶得自己搞
立牌我買晒,加埋mouse pad都900幾
好彩唔好卡通嘢可以慳一筆
條仔勁識玩勁爽皮
https://youtu.be/6HNmqYBNgyg?si=zXOUEbdTEU58Miuw
有人放左尋日SiriusXM電台節目上youtube
社會賢達
覺得立牌呢啲要卡通先正
無樣睇嘅
好,cross-over 多啲唔同遊戲,同時都係推銷自己。
但會買到暢銷,到底係咩人?有幾多人買?
可惜幫唔到手,我唔打機,只係打飛機
佢依個似係直接開app黎錄音 所以應該冇視頻贂到

咁QQ得唔得嫁
你無改錯名
雖然條片都幾朦
不過都大約見到佢地

Lebron James 空中接波嗰下
望上少少,就係佢地5個

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞