愛華頓球迷集中討論區(62)COYB RIP Bill Kenwright 一路好走標叔叔

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我迷樸大將軍
其實成場d戰術 好垃圾
分工又差 兩隻翼做埋同一樣野 就係隊個波向前
隻鴨拉邊 杜哥插入去
杜哥打呢d強隊 個個cool波勁一兩班
點玩迫搶 你搶到先算
杜哥有能力喺自己後場推波上去前場,同埋佢走動範圍好大,基本上每個位都會見到佢包波,keep住咁踢之餘仲要有氣有力到下半場尾段幫手打反擊
唔肯定beto做唔做到杜哥咁全面
窮人含撚
跑唔郁啦呢兩場
做d決定又差 慢一拍
積蝦 果球半單刀
三打二 佢跟本唔洗跑右邊 仲要擋埋隻蝦去路
蝦跑右邊 傳返中間杜哥同卡法路雲 一定唔會越位
佢咁樣擋一擋 隻蝦都驚傳越位波 自己射好過
楊格接班人高文
Strong hold杜哥麥了
杜哥臨尾波都運唔到上去就換走啦
你話佢防守有用
係有用 但進攻方面 好差
佢係踢輔9 都係要個進攻勁少少好d
下年跟英撚去Euro啦
搵場試下鴨夾Beto啦
二前鋒位成日用死杜哥
負6波
跟本靠隻鴨
靠唔到幾多場
成日話xg 高
輔9要落個偏防守 拉唔開第二球 係正常
之前3000萬買俾圖我話係因為DCL撞傷後既panic buy,俾鬼佬話我鳩up,事實上係用左3000萬買後替前鋒,仲要獨過屠夫,咁都唔panic buy,一注射晒

唯有希望開到齋後會更好啦
其實比圖唔差 買都岩
個教練太屎。
如果呢件比圖 放落去賓福特 白禮
已經變左神鋒
唔計安76
帶子係近代教進攻最好
請支持帶蛇
點解樓主要咁樣
改做鴨有咩好處
臨尾m7咁都唔比葡仔
我覺得個價唔值,買完又唔係雙箭頭。我覺得俾圖幾好呀,終於又有個前鋒feel既前鋒,唔係茂利蛇咁。
442 beto dcl
老實講,而家隊波邊有能力442兩個正中鋒
睇落有兩個正中鋒好好j,但442你最低起碼要有兩個好快嘅翼出波,中場中兩個要不斷跑上跑落,再加上兩隻閘要上嚟多啲疊瓦出波,望下so仔咁嘅出波能力
再加上隊波長期主守,放多個喺前場即係少一個人幫手防守,隊波嘅防守能力都係一般般,咁樣踢好易變放題
一係就學曼城嗰隻442一個正前一個輔鋒,但佢哋中場中嘅創造力同我哋嗰兩都爭好幾十班囉,再中堅變形防中加強中場防守,我哋算啦
我地創造力差有部分係因為場上攻擊球員(麥了、杜哥、積蝦)都仲係打緊天才波,攻擊球員之間啲走位完全無默契

麥了、積蝦拎完波好似唔識搵前點杜哥/鴨點走位,次次都係自己死推

兩閘的overlap / underlap 走位完全係0

杜哥打而家個位唔係唔得,但佢唔好咁多one touch 彈波,其實好多球已經係佢彈失輸控球/反擊,如果佢可以做多啲hold 波再分返去左右,控球唔斷起碼唔駛成日㩒平安鐘

正路杜哥個位搵組媽/比圖打,中前場個配合應該會好好多,只可以講用杜哥場上會多隻跑狗同間唔中會有神來之筆

娜娜而家專心打防守好好多,間唔中參與進攻/俾波仲亮眼(不過可能想搏卡數一月買佢走啦

最唔明係後備放滿人又唔用,場場都最尾幾分鐘先換人,都痴撚線

啲球員無得踢邊有態,到時正選傷/停,出後備又係俾鑊佢地孭,帶子個心態完全係教得一場得一場
契仔個d咪爭住出黎輸mk有辦你睇
唔係嫡系既組媽呢d咪出都廢事
眼鏡sir已經迷左帶蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞