英國一場職業冰球賽美國籍球員遭對手冰鞋割喉 鮮血狂噴亡

348 回覆
118 Like 7 Dislike
你好撚型,想幫你含
算唔算謀殺
飛踢咁喎
你意會唔到,咁我好難解釋比你聽
我已經講埋好似跳水咁嚟形容
你上身重,下身輕,跌個陣,係咪會因為上身重量較重,再加地心吸力,所以上身會帶咗向咗下,下身重量較輕,所以下身會向上
咁點解係一隻腳向上, 唔係兩隻腳同時向上好似跳水咁

然後點解上身重, 就會好似跳水咁? 跳水上身都唔重

咁按你咁講, 上身著得愈重, 比人撞親對腳就會飛得愈高, 咁我上半身負重400lbs果陣比人撞係咪對腳會飛到上幾米高?

屌你老母on99, 咁都比你條撚樣講到似層層你真係好撚野
你咁撚on9好難令你明
你呢d毒撚無做過運動,乜都唔明就覺得人地係故意殺人,咁重可以點講?
睇完片,點睇呢條友都係有心,只係無諗過會霖咗友
本身呢項運動就係有呢啲人喺度鬥矛
跟本係隻黑鬼暴力基因發作
特登舉腳想踢個白人 點知割喉殺撚左條友
咁多連登仔咁熱情咁跳出黎幫隻黑鬼辯護真係前所未見
割開大動脈嘅話大多數都係講拜拜
之前香港屠宰場
有個俾把刀插到大髀
傷到大動脈都救唔番
更何況係頸
人地ice hockey你就講跳水, 屌你老母九唔搭八你都白鳩痴

殺人犯
呢單一睇就知有心啦
𠝹完人施施然閃咗去
你啱條友係謀殺
啱你個油頭毒撚心水未?
唔使理佢,佢無玩過冰上運動,靠推測
實際打比賽嘅人正常先唔會咁起腳,原因係咁樣lose control 自己有機會受傷,特別係頸同背脊。

正常跌會喺小腿側邊同大脾落,個人向前跣;咁會最控制到自己唔受傷亦唔會整傷人。玩呢項運動,眼係好多時候望冰面,所以跌嘅時候盡量望返冰面

利申:識人Mega box操開
條友明顯故意犯規撞前面條友再起腳啦
一直都話跌親要拳頭起身,唔係就俾人割斷手指
完全唔覺有啲咩大力既碰撞
佢撞果個人對手,望落個對手幾乎冇乜點受影響咁款,直情好似唔太掂到咁

而飛起果條友咁易hi一hi 就成隻左腳飛起?

界完人仲走咗去望都唔望
你條毒撚擺明無做過運動千祈唔好, 你岩, 你實岩架. 怕左你呢d自閉仔
我諗起連登之前有打野好似又係冰曲整碎咗條女個鼻
紅衫專登望撚住白衫主動撞埋去再飛起
成套動作一氣呵成
唔好咁啦巴打, 佢岩, 同跳水一樣, 者係地心吸力咁, f=ma, 諸如此類.

總之佢岩啦, 比佢好落台

利申: 唔識跳水
告到佢謀殺未,連登大法官
跳你老母水咩
條殺人犯擺明踢波插水咁大動作咁片埋去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞