用左咁多年,突然感覺好似俾人呃左

75 回覆
361 Like 2 Dislike
只要佢張卡既讀寫速度去到佢所讀既速度,其實冇話呃唔呃。
我唔買cardreader加卡就係因為個讀寫速度唔同。
隻隻usb 都係咁架啦
大驚小怪
尿袋咪又係將幾粒rechargable battery包起佢
乜都計住計住 你可以帶電池出街架

唔知係你唔多認識電子/電器定純粹係咪都想屌下樓主。

尿袋輸入輸出幾多要靠電子板控制住,同尿袋應該要有安全保護裝置係入面。同埋入面既電都有唔同既款同品質。再加埋個硬既殼包住保護,防止損壞電池面爆炸。

以上幾樣都會因唔同既牌子,型號而有所分別。

唔明

留名睇老屎忽

關老唔老屎忽咩事?
根本on撚9, 部機本身有得插micro SD咪咩都唔洗煩
張卡快唔快先

唔明

留名睇老屎忽

關老唔老屎忽咩事?

咁簡單都睇唔明
已經唔關老唔老屎忽事
當買設計囉,spi 轉usb 都要ic 要programming
Apple 野又要licence 錢
樓主可唔可以close up d 影circuit
又幾好搵
自己改張128入去又一條好漢

唔明

留名睇老屎忽

關老唔老屎忽咩事?

咁簡單都睇唔明
已經唔關老唔老屎忽事

好心弱智就唔好上網啦
已經將256GB micro SD card放入去用
正常使用無問題
其實你拆開其他usb 手指有部分都係

根本係 無咩好驚訝都無咩呃唔呃

而家一件過係方便咗喎 佢有佢嘅功能性喺到 一件過哩個功能唔通就唔值錢?

而佢值幾錢就由市場決定架啦 賣得太貴自然無人買 樓主會買都係因為覺得值得先會畀錢姐

但如果樓主一早知道隻手指內籠係咁樣
我相信佢都唔會買
搭單一問
想買Lightning讀卡器 有無推介邊款好
用GOPRO想過片去電話快啲
iphone d 野本身就專搵水魚
搭單一問

冇一款快 lightning得25MB/s
包裝戰勝一切 我諗好多所謂發明都係咁
搭單一問

冇一款快 lightning得25MB/s

有無邊個牌子推介下?
已經將256GB micro SD card放入去用
正常使用無問題

快唔快
樓主都話如果當年買Card Reader加埋張卡只係二百幾三百蚊
咁都可以有條柒頭衝出黎攞彩
呢個牌子d卡貴過其他牌子
唔知係咪快好多
本身就係咁既野 佢整細啲咪焊上去 有分別
呢個牌子d卡貴過其他牌子
唔知係咪快好多

呢個牌子 平野黎架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞