啲死港女搭廉航又要嫌三嫌四,有錢咪搭頭等艙

237 回覆
3689 Like 59 Dislike
本身去緊旅行,點知有啲突發事,一定要琴日返黎,時間得啲廉航啱
點知好日唔搭廉航,偏偏俾我坐正喺個極品港女隔離
條女明明同佢男朋友一齊,但各自坐喺aisle位
我就坐喺中間啲閪位度

條女未起飛之前已經係咁煩住啲空姐
煩到啲空姐同佢講,要準備起飛陣間先serve佢

嗰陣我鼻敏感嗦一下鼻水,條臭西就勁大聲講:「屌!有病又唔睇醫生!」
心諗你都搞笑嘅,又唔係呻鼻涕出黎,鼻敏感我都唔想,就無理佢繼續瞓覺

起飛咗無耐佢又開始嘈
原來係後面啲阿嬸傾偈太大聲
佢就起埋身 Sh 人,Eric Ko上身咁
搞到啲空姐要叫佢坐返好
之後又喺個位吟吟沉沉

過咗陣,瞓瞓下feel到有人勁大力批我踭
原本唔知發生咩事,但朦朧中聽到條女同條仔笑住講:「條友扯鼻鼾囉哈哈!」
聽到喱到我都唔撚忍
「死臭閪,搭廉航又要嫌三嫌四,去搭頭等艙囉,如果你有錢嘅話
條女即刻黑面唔出聲,條beta male就係咁講唔好意思
後尾我細佬講返其實我只係打咗兩下好輕嘅鼻鼾,唔係行雷咁
條女就黑面睥到我落機 on撚9

啲死仆街港女嗰種閪格真係頂唔撚順
去到邊都咁自我中心,圍住自己轉
如果要人serve要靜嘅咪比多啲錢,去搭頭等艙/business,或者最少都proper啲嘅airline
無錢就無服務無環境,咁就咪嫌三嫌四

後尾發現佢地應該係廉航常客
唔怪之得條女黑面又唔撚敢反駁
崩口人忌崩口碗
有病睇醫生啦
捉佢入廁所 拎條撚拍佢塊閪面啦
有冇咁撚閪講埋出口
睇到以為平時有個巴打
幫手足籌物資post作故仔咁
無跪係度
咩年紀條女?
不了,條女無波無蘿
不過多謝佢條仔做勇士,啃咗個西女人
造福蒼生
無咩家教係咁
假左啲喎,重作啦

同埋鼻敏感搭飛機唔戴口罩咩玩法
20幾
啲屋邨妹係咁上下
屌,真人真事
我都無諗過港女可以閪撚到咁

我鼻敏感未嚴重到要搭飛機都要戴口罩
無電視睇係悶啲 要搵啲野黎講下
鼻敏感搭飛機就要戴口罩
你老母咁撚嬲屌有冇戴定子宮環
假左啲
無理由你型哂 連人地廉航常客都知
佢地傾偈聽得出對廉航玩法好熟悉
如果淨係搭一兩次應該無咁熟
起碼我唔識先
條beta male就係咁講唔好意思

如果佢係alpha male你比人扔出機倉啦
似有少少精神病
已經好耐無見佢出post
明明真人真事係咁比人質疑係假
係咪下次要錄音影埋相先叫真
咁西多理由你自己咪又係坐緊
點解唔即刻屌到佢跪低喊
如果要人serve要靜嘅咪比多啲錢,去搭頭等艙/business,或者最少都proper啲嘅airline
你識話人唔識話自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞