[LoL] 英雄聯盟 S13世界大賽討論區(1342)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
講咗好耐啦
大O 永撚遠都唔識cover 連贏嗰幾場都係咁
廢老/zeus call cover
佢會行河道fing兩下 慢幾拍 一係就返去yummy
成日見明明佢係附近
但係單線推出去就被人捉就係因為信咗佢條柒頭
之後好似係zeus cover faker top push
大o老師係中路
T1 fans好震
咳屎自己都知game3個陣要拖到後期
T1同BLG都幾飄忽,唯獨大O穩定抽象
得宙斯同keria理佢打過亞運係唔同啲
但係又搞小龍又強守中塔
My jungle
Yummy
屌好撚慘faker,靚眾唔知就會鬧鳩佢又送頭
呢到都有人係咁啦 不過好就好在多人幫佢平反
真係癲 明明之前無faker 成隊屎咁 依家佢返嚟比埋order 都可以唔理…oner 有無咁鍾意食野怪
係撚
個時睇住佢係到鳩行
冇人要deft隻公仔
我諗住買
原價+運費(一蚊唔賺)
幫你買埋
你竟然會買。。。
I hope KT gets a new coach. He's consistently bad in drafting
佢亞運射波仲未同佢計。
好cute
仲離譜過cuzz 之前呢度居然仲有人撐o反c
https://youtu.be/wX2mVOMrf8c?si=vYuA62GvIhRX_2nS

呢條片又係勁搞笑 唔知係咪有心做鳩oner 又叫佢去煮杯麵同整雞蛋
呢度有冇ching打美服想雙排上鑽石,而家我翡翠1
佢企企下top side個tribush走左人地喺blue個入口有ward見到佢走
聽番尋日d 訪問
Scout d 中文好過我
不過係grammar 方面 個個韓中人 都奇奇怪怪
Btw 泰山 中文都進步得好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞