好多人問又好少人提嘅賭波問題:打水 arbitrage

27 回覆
0 Like 5 Dislike
早幾日有人搵番我舊post
Tg問我點打水,所以直情出post講

首先,唔鼓勵非法賭博

打水呢個術語基本上我冇乜聽香港人有特別提過,可能係因為少人接觸

第一部分:打水

打水即係係唔同盤口商落注賺取倍率差價
歐美大路就玩主客和(三向)
亞洲就亞洲盤(上下盤,角球,大細)

以下係歐美白痴例子(我鳩作)
A盤口
主2.7和3.8客2.6
B盤口
主2.6和3.8客2.7
C盤口
主2.6和4客2.6

將以上三個最好嘅倍率filter出來
會得出
主2.7和4客2.7

只要主客各買100,和買67.5
總投注$267.5,任可結果都係收$270
就可以穩贏$2.5

亞洲盤例子係二分法(都係我鳩作)
A盤口
上盤1.85,下盤2.13
B盤口
上盤1.91,下盤2.04

溝埋一齊就會得出
上盤1.91,下盤2.13

咁只要上盤買$100,下盤買$89.67
就可以穩贏

聽落好似好難
但只要玩耐d就會背到個賠率表
坊間都有好多軟件auto search打水倍率同盈利
唔建議自動投注,好易被人捉

歐美因為有betting exchange所以控制再易D,可以主動放盤。
第二部分:風控

所有賭場同盤口商都有自己風險管理團隊,行內稱為風控。
顧名思義,職責係風險管理,即係捉賭仔有冇開假account呃優惠,出老千同埋打水套利。

最簡單例子係賭客開兩個戶口,拎晒優惠後再係百家樂檯上對賭,即使係大水檯,只要計好晒數,賭客都係可以套利。

所以打水最大敵人唔係假波唔係球證唔係紅牌唔係天氣,而係風控

風控一捉就封戶,基本上只可以提取本金

風控點捉人打水呢一層我唔可以講太多
但係,但係,但係
大家可以設身處地諗下賭場點捉

投注金額?利潤?投注時間?投注賽事?
究竟係投注既時候,風控係會因咩事去捉?

打水行家一般有幾個做法可以參考

1. 混合投注:打飛時會加一兩場無關痛癢嘅賽事魚目混珠

例子
$10000白禮頓上盤+$10nba 亞特蘭大鷹隊

2. 混淆賭博行為:得閒玩幾鋪老虎機扮水魚

3. 開假account打水:分散投注

有人會一場波分幾個戶口買,有人會幾個戶口買唔同場次

4. 每到一定盈利就提款:適用於一開始就存大錢嘅玩家

最終目的都係要避開風控鎖account
第三部份:水錢

玩得打水,就一定要計數。
切記,唔好貪體育流水
有時睇落去1-2%況流水優惠好似好吸引
但一般倍率唔會特別好(唔好用狗會比)

反之,玩開百家樂個類就要貪流水,因為係固定倍率

要計就計回水
賭場自己會有回水
代理本身都可以r回水
代理比10%回水唔過份

但因為條數計落去賭客會係正數,所以要貪回水錢,就要準備多d account去輸錢

賭場優惠都會有人拎,因為本金大左自然贏多左,但注意一下T&C,拎左優惠後會有d濕鳩賭場會因為未滿足提款條件又有第二次存款而重算流水要求。
冇人理定係冇人識
Don’t get it
賭錢係講運 岩feel就買 得新手先會計餐懵又講咩水位又咩睇盤
真係唔識
不過幾有趣

想問吓你是否全職賭波?
賭錢係
但打水係比較幾個盤口賺差價
第一個香港唔得,淨係可以買馬會 點會有3種盤口
樓主做艇R生意定點?
邊隻艇可以受打水
介紹一下😂😂
「風控一捉就封戶,基本上只可以提取本金」
莊家點都不敗?屈你打水咪搞掂。
唔識犯法野
唔係
不過係做呢行(唔係香港)

上次開post有人問
前幾日又有人問
所以直接開post詳細少少咁講

有個英國巴打都探究過
不過好似比人limit左最大投注額做10磅

上星期臺灣有單on9野

個客拎開戶優惠打QT (老虎機)

比賭場屈佢打水唔派

唱到成行都知

所以搵盤都係一個挑戰
連登真係冇打水行家
有咩盤口公司推介
英國好多選擇
最緊要睇實三大exchange
名呢屌
Exchange
Smarkets
Betfair
Betdaq

莊家盤口都係大路
LB
WH
PP
要你自己對盤
仲係到嗎 tg加唔到你
轉左id
有咩想知?
打開水 交流下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞