婚前獨家專訪|洩漏閨房私秘 馬國明親爆為湯洛雯戒睇AV

18 回覆
6 Like 20 Dislike
昔日,經常被指演戲只得一個表情的馬國明 (馬明),近年由他擔正的劇集都收視理想,更被視為「福將」。人生年近半百,事業得意,識諗的馬明,就立即揀定陪伴自己,走人生下半場的結婚對象——湯洛雯(靚湯)。

早前,馬明接受獨家專訪;期間,他就大讚老婆仔既入得廚房,又出得廳堂,更洩漏兩人的閨房私秘,他甜絲絲的說:「阿湯,其實佢好嗲㗎,好黐身,但我鍾意呢啲囉。」兩人成日黐住咁溫馨sweet,難怪馬明甘心戒了最喜歡睇AV的習慣!

至於,港產日本AV女優繪麗奈的作品,未知馬明有否觀賞過呢?他面紅兼耍手說:「冇喇、冇喇!我𠵱家開劇,每日只係瞓得3、4個鐘,婚禮都冇時間搞,唔會睇啦!同埋𠵱家我有老婆㗎喇,唔使睇啦!」馬明總是吃了「誠實豆沙包」。
毒撚明
馬國明放假一天睇AV

馬國明有冇睇過
佢點都好過賓穎 賓穎呢種日日都會俾帽自己條仔帶
真係佢嚟?😦
你以為湯玩得少
起碼家陣冇人想玩佢
黃心穎
唔清槍 一次過射比靚湯
馬明會唔會屌屌下靚湯,忽然以為自然屌緊素海霖
都食到條泥鯭
唔錯架啦
馬國明禁AV
如果我係素海霖 就送3部AV俾佢賜教吓
賓穎如狼似虎
一個男人又真係難滿足佢嘅
背後位難睇啲 除非有塊鏡
講咗幾年都未結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞