巴勒斯坦手足算唔算好識玩國際線?琴晚些路迪場歐聯成個球場都係巴辣斯坦旗

28 回覆
5 Like 13 Dislike

些路迪球迷慣於就政治議題發聲,該球會最初由窮困的愛爾蘭裔天主教移民組成,他們抗議蘇格蘭天主教徒受經濟歧視,亦爭取愛爾蘭自治。大部分球迷皆知這段歷史,對受壓迫的巴勒斯坦人身同感受,有女球迷表示:「巴勒斯坦正重演愛爾蘭的歷史。他們只想要自由,我們支持他們。」有球迷組成「綠色軍旅」積極參與政治運動,現有約500名會員,他們曾為在法國的難民提供食物,更舉辦反歧視的足球錦標賽。

by文匯報
誠懇呼籲唔好再舉巴辣斯坦旗,你唔係巴辣人又搞佢哋支旗,巴辣人會好反感
完全唔明點解會有人撐巴辣雞,根本成個國家都係恐怖分子

希望大家可以學我哋連登仔咁全力支持以色列
根本全世界正常人都支持雞蛋一邊 cctoy班賤種反人類
時事台班撚樣當年歐國盃決賽叫人舉香港旗(自己唔入場)
但完全冇人理
cctoy支持種族滅絕
畫面好靚, 手足學野
有冇正注? 冇你sqj
@黃絲打
記得當日係波台狗水人去送頭
希特拉算唔算做好事
文匯報咁得唔得架??
藍屍主張政治同體育分開喎
成個世界搞撚錯重點,要表態係應該反哈馬斯,唔係支持巴狗
根本唔應該帶呢d象徵恐怖主義既旗入場
果班自閉仔就真係要滅絕
聖經都只係叫你An eye for an eye。哈馬斯殺咗成千以色列人,但以色列除咗消滅哈馬斯外,仲要摧毀埋整個加沙報復,加沙住咗二百萬平民,小孩佔一半。唔啱數喎,稍為有點同理心嘅人都會覺得以色列過份咗啦。其實按耶教教義,人人生而平等,聖經冇講過猶太人條命矜貴過巴人保命。
聽講佢哋啲kol都準備學希伯來文
Cctoy話以色列轟炸加沙之前已經出晒warning,係仁至義盡
移民去英國手足話支持以色列,呢場波當睇唔到
Siu4 移英手足仲有無幫手為香港發聲?
去到果邊嘅手足淨係po生活照,唔得閒幫香港發聲
Ranger forever,fuck all the scouser and Irish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞