最近入左炒散群發覺人窮真係有原因

229 回覆
43 Like 666 Dislike
佢似係嘗試整合等大家明
應該整合到佢八九成意思
Up乜嘢
小學畢業咗未
我個鬼佬同事d中文都好過你

到底重點係咩?
這個群組裡的大部分成員都是中年人,他們舉辦的活動對我來說完全沒有興趣。他們的談話也常常令人摸不著頭緒,沒有意義。

我看到他們在群組中發布的一段影片,其中一個女人在畫面中只露出一邊,而一位叔叔在她們面前唱卡拉OK,看起來很開心。

重點是,其中一個女人讓我以為她在偷拍,但後來發現她的真人也出現在影片中。

我之前嘗試過在這個群組中偷拍男女照片,然後編造一些故事,再加上一些炒股票和自助餐的話題,這樣就能讓這些人中伏。

此外,還有一些騙子以奇怪的理由要求人們先付錢。我向這些騙子發送了一些圖片,但不知道有多少人受騙。

我並不是說有錢人不會中伏,但只有當你置身於這樣的環境時,才會中伏。真的很可悲。

Chatgpt都唔撚明
真的很可悲
你係咪入面嘅其中一個垃圾?
你都係入面憑咩高人一等
所以只能炒散
短短幾行字就有咁多內容
仆你個街
讀多兩年書先出post 啦
仆你個街樓主有冇讀中學
Up mud go?
1. 個群好多中年人,樓主覺得年齡層唔適合佢

2. 呢 d 人會約活動,樓主覺得 d 活動唔適合佢,加上呢 d 完全係陌生人,覺得約出黎無咩意義

3.樓主見過活動期間拍既片,d 女既黎應冷淡坐埋一邊,個阿叔自 hi 唱 k,樓主覺得個活動好鳩,唔值得參與

總結:個群既年齡同生態都唔適合樓主

=========

4. 樓主睇到影片有一個女人,係同個女人自己曾經 po 過既相一樣,代表呢個女人一直o係陌生人群體用真相

總結:竟然有人o係陌生群用自己真相咁 on9

=========

5. 樓主o係群裡面曾經用過假相同講大話,而 d 人真係會中佢伏

6. 群裡面有人講大話呃錢,樓主眉精眼企一睇就知
仲當眾 cap 圖督爆佢係呃錢
當樓主督爆既時候,有人回覆話自己曾經比呢個人呃過

總結:群入面 d 人容易中伏

樓主所有野都係一句接一句
句與句之間唔一定有因果或者關連
而且個思考既方向同想表達既訊息講講下會轉
多謝你 !我返完正職再返炒散返到個人都有d唔清醒
都係唔撚明呀

你都唔撚識將啲嘢分類列出嚟

唔係加個「1. 2.」就係㗎
但本身段文字因果邏輯有問題

就算係chatgtp都代入唔到個邏輯,只能夠按語意大概paraphrase一次
屌你重組完都係1999
真係有原因
你on9就on9啦

咁都有得賴
你老尾 俾你重組多次你想表達啲咩 講啲咩
講撚完都仲係1999

唔怪之得你都係窮撚一條
總結:樓主係on9
kam到你咁⋯
係啊!我好窮
日日出post咁濟 講句嘢都柒下柒下

唔怪得你上連登上到好似返工咁 on99
1.入面好多垃圾,有9公 post車相同酒相有中女自貼,之後見到群中個出相女係影片比啊叔yo覺得佢抵死。

請問你呢句講乜春?
得罪講句 你係咪新移民 唔識粵語?
又無link又無圖 都唔知做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞