[揸車用] 單邊藍芽耳機

34 回覆
1 Like 3 Dislike
自己覺得渣巴幾好 最緊要舒服 電用得耐
渣巴? 即係邊款?
好似叫jabra talk定elite唔太記得exactly
都係黃金2/300蚊買
有隻plantronics voyager legend要唔要試下?
官網唔見有? 想問邊道有得試?
四眼仔. 會唔會戴得唔舒服?
legend/5200/talk 65 都大舊掛耳款,
戴埋眼鏡會唔會頂住,每個人隻耳都有唔同,
真係試過先知,
上面提到talk 25 算喺半入耳?
可以睇下各款說明書睇下岩唔岩你
改左名叫poly, 應該keep 住有出?
想知邊道有得試? 豐澤,百老匯冇得試
衛訊淨係得5200有demo. 就咁戴上去一陣還OK
但talk 25. talk 45 就冇得試
我反而鐘意shokz openfit, soul openear s-free, jbl soundgear sense 呢啲款
shokz openfit 大陸廠, 戴得係幾舒服. 不過15XX太貴
soul openear s-free 冇得試戴. 可能5百幾蚊太平. 冇開箱文
jbl soundgear sense 香港未有行貨 睇測試, 聽&講 好過shokz
幻想下你車緊你老闆同同事,
跟住你呀媽打黎係咁同你呻老豆屙屎屙到一塔都係,
但你開左免提,
全車係度扮正經忍笑,
你就會希望你用緊耳機聽電話。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞