[Postcrossing] 與世界各地交換明信片和郵票(9)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

聖誕 不如寄d嘢俾你

咦 有咩好野益我

我地咁多位一日寄一張俾你 咁你咪有卡收囉

連登有愛

一星期七日絕不重複

一星期七日薯巴卡

我又寄

我又寄

聖誕 不如寄d嘢俾你

咦 有咩好野益我

我地咁多位一日寄一張俾你 咁你咪有卡收囉

連登有愛

一星期七日絕不重複

一星期七日薯巴卡

我又寄

我又寄

我又寄
Btw 結城巴

Btw 結城巴

今晚 TG再講

Btw 結城巴

今晚 TG再講

結城巴又扮毒
岩先發現個網站好似postcrossing

原來個網係咁伏
岩先發現個網站好似postcrossing

原來個網係咁伏

我睇咗一睇連俄嘅ID都係5萬幾
覺得嫌唔夠postcrossing quota
不如開多個分身postcrossing AC
btw 寄台灣2星期到左,係咪要開香檳?
但我寫左勁多中文字,條友一粒字都冇覆
好過分

台灣我覺得主要係啲人唔係屋企? 我問過台灣網友都話非本市番大學然後兩、三星期番一次屋企

可能係張卡到咗佢都唔為意

我有留意佢係14日無on (reg我卡之前)

好過分

好過分

好過分

雖然覆我唔係真係應份,
但我有放心機落張卡度,有貼貼紙又蓋個印落去
都想佢收到卡係開心
好過分

好過分

成日收到thank you, I like your card
寫得咁認真...
好過分

ber]我上個月寄嗰張都係
我仲不斷説服自己唔洗睇得咁重
我都係寫左啲問候語,同佢講台灣很棒
收到都係一句説話都無
枉我等佢收卡期間仲好期待佢覆我啲咩
睇佢個profile其實好簡潔,生日同語言都無set [/member]

台灣後生難講 真人熱情電腦唔開名就PPT mode

台灣後生難講 真人熱情電腦唔開名就PPT mode
[/member]

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞