[99 Viu.tv] 2130 瑪嘉烈與大衛系列:前度(3)

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
其實狗公衛有冇發現維珍對佢有避忌 人地剩係想有人陪下 你個樣做到想奶埋人腳指咁 好嘔心

咪係 其實使乜咁喉禽 食又食埋

食過返尋味,好想再食
想問吓前一兩集 瑪嘉烈話煮野比大輝食
上一秒見佢整緊豉油雞 下一秒見佢買咗燒臘店嘅雞掉d包裝落垃圾筒扮自己整 咁原先咗整緊個d呢
上一秒見佢整緊豉油雞 下一秒見佢買咗燒臘店嘅雞掉d包裝落垃圾筒扮自己整 咁原先咗整緊個d呢

有幕係見到戲飛呆左,跟住隻雞好似係冇睇火燶左

煮濃左呀

有幕係見到戲飛呆左,跟住隻雞好似係冇睇火燶左

開始見到某啲角色出現報應

個啲報應就係因果循環
不過睇到大衛同維珍唱k
就諗起綠豆個時林保怡同廖碧兒都有去唱k
開始見到某啲角色出現報應

個啲報應就係因果循環

從來只有瑪嘉烈派帽 兒家比人帽返轉頭

同一句說話
維珍講比大衛
大衛講比diamond
呢啲位幾正

sorry for 蝗語
係豆瓣睇番黎

同一句說話
維珍講比大衛
大衛講比diamond
呢啲位幾正

係豆瓣睇番黎

真係正喎 終於有係同一個人既感覺
咁都發現到

同一句說話
維珍講比大衛
大衛講比diamond
呢啲位幾正

係豆瓣睇番黎

咁都發現到

好正呀

同一句說話
維珍講比大衛
大衛講比diamond
呢啲位幾正

係豆瓣睇番黎

咁都發現到

好正呀

明顯綠豆啲鏡頭係好過前度好多

同一句說話
維珍講比大衛
大衛講比diamond
呢啲位幾正

係豆瓣睇番黎

咁都發現到

好正呀

顏色都係

同一句說話
維珍講比大衛
大衛講比diamond
呢啲位幾正

係豆瓣睇番黎

咁都發現到

好正呀

顏色都係

仲要同一張檯
瑪嘉烈同大衛都係仆街黎
開頭睇真係覺得好嬲 瑪嘉烈有男朋友又要同大輝一齊
洛奇真係好撚慘 越睇越替佢唔抵 好想睇瑪嘉烈有報應
而大衛明明自己係中意維珍又唔同美玉講分手喎 仆街到呢
美玉咁好都唔要 又係好想睇大衛有乜報應
佢個FD話結婚 佢就話佢個FD做錯 感覺上佢似係一個好自私既人

同一句說話
維珍講比大衛
大衛講比diamond
呢啲位幾正

係豆瓣睇番黎

咁都發現到

好正呀

顏色都係

仲要同一張檯

起碼睇得舒服好多
瑪嘉烈同大衛都係仆街黎
開頭睇真係覺得好嬲 瑪嘉烈有男朋友又要同大輝一齊
洛奇真係好撚慘 越睇越替佢唔抵 好想睇瑪嘉烈有報應
而大衛明明自己係中意維珍又唔同美玉講分手喎 仆街到呢
美玉咁好都唔要 又係好想睇大衛有乜報應
佢個FD話結婚 佢就話佢個FD做錯 感覺上佢似係一個好自私既人

大衛其實都中意人 不過唔想出櫃姐 冇左個粉絲咪唔開心囉
人還是以前更好
回憶夠壞才吸引
想問點先搵到預告d background music,我發現第25集個bgm幾好聽
想問點先搵到預告d background music,我發現第25集個bgm幾好聽

去ViuTV官方facebook,可以搵返啲預告影片

我知啊 但我想要首歌名 我想聽哂成首

同一句說話
維珍講比大衛
大衛講比diamond
呢啲位幾正

係豆瓣睇番黎

咁都發現到

好正呀

顏色都係

仲要同一張檯

起碼睇得舒服好多

要做番二千年個感覺

我知啊 但我想要首歌名 我想聽哂成首

我都想要白底藍綠字前度嗰幾下純音樂
放不下,想不開,看不透,忘不了。

人生的煩惱就是源於這12個字。
點解上網睇返第廿四集重溫冇左音樂既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞