5門版Jimny售價$268,800

227 回覆
161 Like 20 Dislike
五門版嘅Jimny仔講足5年終於奶啦!雖然實物由
21號開始會喺 Suzuki Showroom 展出,但可惜 Flat
Out所有成員都身處日本,所以末能夠現場直墼新
車,Tutu只好以畫作呈現俾大家睇。
Jimny XL嘅最大重點除咗係印度 Maruti Suzuki製造之外,當然就係比起三門版多咗 340mm嘅軸距
啦,所以後座乘客終於可以有尊嚴咁上落車,而且
廠方亦強調後排座墊亦都順勢加厚,至於實際有幾好坐就要等我哋試車先知啦。另外Jimny XL亦都
多咗一堆新設備,例如係9吋 Infotainment(以往係7吋)、後泊車感應、Keyless Entry、電摺鏡、以及主動式巡航系統。不過引擎就依舊採用
1500cc 自然吸氣直四引擎,最大馬力仍然係102
匹。
當然啦,部車大咗設備豐富咗,價錢自然都比三門
版貴咗啲嘅,代理就話首批 Jimny XL售價為
$$268,800(大概貴咗三萬蚊)。需知道呢個價錢
要買日本SUV都不乏選擇,唔知五隻門嘅Jimny仔又會唔會打動到你呢?
https://www.instagram.com/p/Cyn8cRGSZ2P/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

比想像中平喎
終於。。
窮人g glass
轉左5門後面個SEAT仲會唔會咁DOG SEAT
成廿七萬,真係好愛jimny 呢類先會買
上唔上到100
真愛先會買
買mini會唔會好d
無棍
係時候捉番嗰啲話出五門實買嘅吹水友出黎鞭屍
想換
27萬 k car
1500cc 自然吸氣直四引擎
仲慢過巴士
等車評
最衰鬼馬肥仔去咗英
唔係可以睇下肥仔會唔會覺得個籠坐得唔舒服
呢架啱唔啱p牌揸?
想考車後買車
... 正
Lm 學車都因為Jimny 呢類車,想買
102匹
不過個樣都會吸引到人買
車頂太少頭髮
香港地夠啦,係香港買車最重要都係買個外型
改一改個樣係唔錯 但都幾食油
1500cc 自然吸氣直四引擎,最大馬力102匹
邊部k car有 想見識下
獻醜不如
抵過三門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞