因爲早禿 我街都唔夠膽出

395 回覆
101 Like 436 Dislike
你個個post歲數都唔同
係咪好得閒?
呢個算好
我見過由頭頂留落黎 變成一pat 陰
心諗係人都知你脫髮問題,
佢髮線唔算最柒
如果額高整呢D頭真係自暴其短
基因問題冇得搞
食藥都係得減慢
絕症黎
你知唔知咩係植髮
呢個本身五官頭型係極好睇
普通人點比
普通人正正經經戴假髮啦
試下用a醇
仲話自己本身靚仔
脫髮已經好慘 唔好再笑人啦
禿頭就咪出嚟講嘢啦
帶假髮啦 而家嗰啲好難睇得出
我fd 24 已經光晒
禿頭真係慘
其它人有病 會有人可憐 關心下你
禿頭就俾人話你係廢柴 樣衰 抵死
算啦,死毒撚就算你有頭髮都唔會有人望你
男性荷爾蒙太勁;成日唔洗頭/用得太多造型產品或者染髮 搞死晒啲毛囊;生活壓力過大
常見都係呢啲原因
肺結核以前一樣係絕症咪又係科技進步有得醫 醫頭髮科技仲停留緊十幾二十年前
專業撚黎了
因為fina呢隻藥係會影響DHT,而DHT受到影響係會出現一系列性功能障礙,唔係單單不舉咁簡單,睪酮開始萎縮,精液少而稀,冇晨勃,冇性慾。即使停咗藥都副作用都有可能唔走,詳情可以google PFS
我都打算下年去美x 到做前額,唔想俾人知係咪大概一個星期假就可以? 因為驚後枕位置一星期後都好明顯
一定夠
我個陣第七日番工
第六日已經睇唔到
早排我都因為做運動做得太勁 甩勁多頭髮變到勁薄 啲朋友都問我做乜禿左咁多
果陣上網搵左好多資料 有分雄禿 休止期脫果啲 但要搵醫生check先知係邊種
咁就搵左間皮膚科睇睇喇 佢就咁抆幾野就話係雄禿(我全家族都勁多頭髮) 我問乜唔洗驗下毛囊先知係咪真係雄禿咩? 佢話: 驗一驗好貴嫁 我睇就似雄禿 食藥同搽野喇!
但一聽到要食一世藥同埋會搞到細佬 我就果斷冇食 打算再甩落去把心一橫剃光佢算 自己都叫高高大大咁 再練大隻啲應該都carry到
老母家姐一聽到我要剃光就撳撚住我話唔好亂黎 叫我去試間開左幾廿年既草本焗頭(李_玲) 我一聽就知伏十成昆人錢 個網站又簡陋 都係剃光佢算 但老母話出錢比我做 咁就打算試下喇
仆你個街真係冇再甩咁多頭髮同生番啲毛仔出黎 兩個轉都密過以前 希望keep到
c 兄大概做咗幾錢, 同埋效果好唔好
5x k
我植左唔係好多地方
我植左既地方
暫時效果滿意
但唔會做到好似明星咁濃密
我要求只係無禿頭
唔洗再遮遮掩掩就ok
巴打做fue定fut?上google講植髮3個月後有狂脫期勁過未做之前真唔真
要幾錢要定期去?
一定做fue
唔洗考慮

植左既髮 第三個月會全部甩曬
之後重新生出黎
就會變番正常

點會勁過未做之前
你本身既頭髮都唔會因為植髮而甩
就算你植左既頭髮第三個月甩曬
最多都係變番一開始咁既樣
無任何影響

新既毛囊第三個月
一定會甩一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞