Whoscall, 小熊來電, 芝麻來電邊個好用d?

97 回覆
3 Like 18 Dislike
我試過一聽佢收線
有冇遮住鏡頭?
芝麻加whoscall 已無敵
Whoscall 要join佢個自動更新

我set左一日2次

芝麻來電係咪死左
都係裝咗呢兩個
暫時呢個星期得一個block唔到

上星期都係1個,再上星期先2個
但其實漏網率都已經高過以前好多了
你睇下你個來電記錄,係唔係認到大部份?
同埋唔講都唔知原來ios都出咗小熊來電(以前班an撚j到出血)
佢update得快唔快?冇特別我就唔裝
而家佢哋轉號碼到update 唔切
所以我直接屌佢老母
我唔知佢係咪幫我block咗 好耐都無廣告電話記錄
都係靠人report 你report左,我地咪認得哂囉

之前係咁 會幫我識別埋,但而家好似直頭幫我block咗
唔知係咪因為我雙修芝麻加whoscall
真 我依家一有漏網就report 左
唔知係咪我report 得多 以前要等多幾個人先入資料庫
依家我一report 即入資料庫
你冇特別搞過啲setting正常會直接block(睇唔到打過嚟)
有啲電話block唔到,佢事後update咗條list就會喺呢度辨識到咁解
你講 Whatsapp ?
裝晒三個
有, 一㩒聽佢就收線
有呀
小鴨
但依家block唔到本地6,5,2字頭垃圾電話
仲有video call
小鴨之前全日無電話,近排一日十個報上去都無用,刪左App算
用Google果個算叫做一日兩三個電話
有冇人統計有幾多電話號碼/通話紀錄係垃圾/詐騙電話?我估升到9成
係唔係免費版都set到shortcut自動更新?
whoscall 值得比錢用嘅
裝左4個
call defender, true caller, 芝麻同 who's call
係香港生存真係難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞