apple music個隨機播放根本唔撚係隨機

9 回覆
2 Like 0 Dislike
屌 明明有好撚多隻歌
但唔知點解成撚日都播某啲歌
有啲歌可以聽左幾年都未播過
有啲歌可以一日播幾次
我都係咁 不過我上網睇話真random喺我地耳中就係咁唔random所以我就算。。。

不過近排有第二樣嘢想屌,我屌佢老母,我入左啲custom lyrics全部都show撚唔到出黎,sync完再sync都仲係咁,食屎啦
我都係咁 不過我上網睇話真random喺我地耳中就係咁唔random所以我就算。。。

不過近排有第二樣嘢想屌,我屌佢老母,我入左啲custom lyrics全部都show撚唔到出黎,sync完再sync都仲係咁,食屎啦

仲以為得我一個係咁
垃圾apple 咁簡單既功能都做唔好
次次一聽到重覆歌就炆
苦主加一
用得耐睇返播放次數就知
佢會根據你平時聽開邊啲就Random播嗰啲,其實都幾人性化。

例如我依排聽開RnB,佢就真係會揀RnB播多啲,可能中間會有幾首Pop or others

仲以為得我一個係咁
垃圾apple 咁簡單既功能都做唔好
次次一聽到重覆歌就炆

依家我唔會㩒repeat, 會好啲囉。
我都覺
佢會根據你平時聽開邊啲就Random播嗰啲,其實都幾人性化。

例如我依排聽開RnB,佢就真係會揀RnB播多啲,可能中間會有幾首Pop or others

咁咪惡性循環
如果我淨係會隨機播
就永遠淨係可以聽果類歌
冇人一樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞