有冇凱西(keshi)大哥嘅同好

25 回覆
11 Like 5 Dislike
你又最鍾意佢邊幾首歌,同埋點解會知識有位咁嘅歌手
本人心目中的top3:
1. 2 soon
2. alright
3. angel
朋友介紹先知凱西大哥棄做nurse追隨夢想

2021 個陣係美國第一次睇左凱西演出 個陣佢做LANY 個tour 暖場嘉賓

Top 3:

1. Drunk
emo vibes 同埋最尾個句d假音聽到高潮

2.Blue
個mv拍得好靚 首歌係講逝去左友誼 感同身受.

3.Beside you
溝女歌 d假音痴撚線咁順滑

Official 唔post lah

https://youtu.be/SLcd88f-hDY?si=Fefb0OoOvYGWhClU

https://youtu.be/pbNs7tAUFkk?si=U86vSNpTxHEtJW8o

唱joji 歌cover

https://youtu.be/y3xJPmONNpM?si=AlVBbdeUTli26GCB

聽到起撚哂雞皮dllm

He deserves more recognition
Blue 應該好多人鍾意
但live唔玩
介唔介意講下你身材如何?
9成歌都鐘意啊
暫時特別鐘意2soon touch B.Y.S.
都係新歌
limbo同drink定唔知drunk
Keshi 同佢女朋友都好恩愛好好
超鍾意blue
期待緊佢十一月concert
真係正到不得了
今年hell/heaven 拎出嚟做咗intro
係吖希望可以見到佢地結婚同生小朋友啦
尼兩首都好正
ching咗睇邊場
同埋條仔真係有啲唱功㗎
頭三
1. beside you
2. B.Y.S
3. kiss me right(未出)
beside you 嘅live version 正到不得了
幫朋友問
原價放keshi
21/11 $899*1
有意pm我tg

得罪講句, live 個vibe頗差
隻隻歌都一樣, 以前都會期待下🤣
不過鹹魚白菜各有所好
我自己就覺得唔襟聽, shuffle 播會skip. 有幾首直頭remove 埋
半價放Keshi 20/11 vip 1499 2連
包soundcheck & standing zone
有意留tg
skeleton世一
我都係最鍾意skeleton
中意less of you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞