【DMM 18+ 我要色色】モンスター娘TD (7) - 魔物娘TD 8個月先爆po,無人玩了

527 回覆
0 Like 0 Dislike
電話玩先方便
不過而家ban晒港台ip
唔掛vpn唔得
有咩好用vpn
surfshark垃圾千其咪買
睇原子定叉雞係賣shark廣告
電話我唔洗用vpn直接連冇問題
Dmm app版唔得
係,dmm同fanza都ban晒
垃圾先要狂賣廣告
轉左好多次IP先搵到個入到驚
用左nordVPN免費試用
用開openvpn跑馬
免費野最貴....隨時無左個帳號/..課金又驚外流信用卡資料
open耐無用用唔到
nord遲下課金
第一件6800yen
用左幾年都無咩事
我用ios 打多
課金就amazon 買pt, 因為有得簡入幾多同dmm d 驚課唔多
同張master 回6% 都多過dmm 買
openvpn 用ovpnspider 個app 易搵d
試用可以睇埋proton vpn
話時話
An 個dmm platyer 岩岩update 左 而家唔使vpn 都入到 我玩開個d dmm 驚
player? 定 dmm store? 一入就已經話海外唔support
dmm可以直連,轉fanza開game就彈去鎖區
遲d更新都唔知點算
我2邊都重係鎖緊....
dmm連倒,但一入online game就話海外BAN
fanza就page都連唔倒...

手機就log-in拎token果吓已經直接話海外BAN
dmm store
應該係我update 個時用緊VPN
update 完 開dmm store 之後熄左個vpn 一段時間都重connect到
個幾二個鐘之後就入唔返

btw 我自己 如果入dmm store 個時無開vpn
之後開返都連唔到store
要等返陣先入到
係..計log-in果吓拎左個token..可以維持一段時間...
fanza已解鎖遊戲果頁......
不過//就咁search 大咪咪的話....點入去依然鎖住..
城娘同另一隻玩開解鎖左
Fanza都Normal返,過激題材依然要VPN入
做乜冇啦啦又解禁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞