毒PoSP藍馬騮膊頭有花大聲Boomb aka黎向榮王天城開心我要更加曳嘈吵地生日快樂暨MIRROR毒唯圍爐區(719)

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
大聲生日快樂
要繼續做隻活力小電兔
開心就好

親愛的毒po sp生日快樂
Respect你好有自己諗法 唔會被人牽住走 希望嚟緊可以繼續做自己想做嘅嘢
七月返歸帶比我好多驚喜 加油呀!
期待你嚟緊嘅冰上 打天下2同出年solo con
本牙婆對波波唔係好大執著 不過希望你可以肥返啲 依家太瘦成個人縮晒水咁 身體健康

boomb生日快樂
祝你日日都咁開心 繼續做你鍾意嘅嘢
大波波快啲返嚟
繼續煩住myb
keep rollin' rollin'

爆爆生日快樂
繼續做自己
繼續做大聲 開心就得

小電兔boomb生日快樂
希望你繼續開心繼續曳
保持嗰份天真嘈吵同fashion sense

BoomB生日快樂
小電兔繼續長期滿電
Keep Rolling Rolling

boomb生日快樂
大一歲繼續開心同猜豬快樂曳
祝你繼續做到自己想做嘅事
去實現自己嘅夢想

Cr 毒豬sss
全豚最man嘅爆b哥生日快樂
希望你大一歲都仲繼續保持到鍾意玩玩具同睇動漫嘅童心 然後繼續做到自己喜歡嘅工作 賺多啲錢買玩具
希望黎向榮王天城關志浩同藍馬騮都有好成績
不過最重要都係祝你身體健康 開開心心 歌影視嘅好作品陸續有嚟
老公boomb生日快樂
希望你繼續做一隻開心健康嘅中年小電兔
快高長 Keep Rollin
禾會繼續支持你㗎 雖然仲淆緊底未睇七月返歸

最大聲最靚豬最可愛最善良最有義氣最甜cc最姣嘅江小爆生生日大快樂

入坑時間話長唔長話短唔短
但原來我已經過咗3次boomb誕
呢幾年睇住你無論係表演上定心態上都一直進步
有時聽到你話自己未夠好
雖然好欣慰你對自己要求高 有一顆不斷向上嘅心
但同時都會好心痛
好想同你講聲你做得好好
好欣賞你會不斷走出comfort zone
唱唔同genre嘅歌 演同自己好唔同嘅角色 嘗試學下做幕後 仲會試唔同嘅造型 (而個個look都好撚靚仔)
次次都比好多驚喜我地
新一年嘅你要繼續開心 你同屋企人仲有貓貓狗狗都要身體健康
有無大波波朱古力假體都唔緊要 最緊要係健康
希望快啲有機會睇到喺台上閃閃發光嘅小電兔super idol
好掛住come on! let's go! 同埋海狗叫
好期待你下年嘅solo con

最後我要大大聲講一句
i am super proud to be a 生粉

男朋友生日快樂
雖然你不聰明
雖然你太嬌俏
雖然你嘈到我老公都頂唔順想mute你
但你對家人朋友嘅義氣係最值得欣賞嘅地方
多謝你嘅鳩up解救咗唔少次訪問嘅困境
請繼續快樂鳩up吧
我同猜豬愛你

Sorli boomb 我今日好忙而家先趕上生日快樂嘅尾班車

送返你自己唱嘅birthday song比你

遲來的生日快樂
祝Boomb新嘅一年keep rollin’
繼續閃閃發亮
期待你嘅新劇同Solo Con

駿b好q
嫲嫲好sweet好錫家嫂
有冇人買咗edan moov shop既野 話十月中出貨 有冇人收到 我冇消息
勁q

Mirror妹滋lm
打你呀陳瑞輝
為大象出個po留㡳係ig係咪咁難呀
又repo
個個都記住你做過咩job 㗎
Profile 嚟㗎
唔求佢出下啲綵排片段呀幕後花絮
最少都出張相啦
求其問下大會問個fp都大把啦
依家先發現原來真係一個post都冇

蕃b不如我送張俾你吖
手手
靚手指
指甲好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞