黑心美容院OASIS BEAUTY

5 回覆
1 Like 1 Dislike
話說早前係網上買左個eurobeaute嘅女神面膜,聲稱可以係屋企都做到美容院嘅效果!甘登記左就話要揀係邊度拎,於是揀左最近我屋企嘅九龍灣OASIS BEAUTY 拎!總送個咩綠藻facial 免費嘅!甘我無諗住貪佢有facial做,純粹話想買個面膜返屋企!甘我上到去美容院啦,見到佢地拍曬烏蠅甘,心諗都無客架啦,先推出d咩面膜黎吸引人上釣(落坑)。佢資訊完一輪之後就開始幫我做facial,做嘅期間美容師同一個咨詢師係甘同我懶fd傾計!做完出黎,我諗大家知咩事啦⋯⋯不斷balabala hard sell鼓吹你買格仔!佢唔比我走,我唯有拎左張我碌唔到嘅信用卡比佢,後尾佢話碌唔到,我話我無cash無第二張卡!我先黑佢面走人!返到屋企先知出事了,因為我塊面開始過敏生左d紅色一噠噠係左邊面!
件事講到呢度,係想提醒絲打們唔好再好似我甘落沓
你on9 姐
琴日先join左佢地20次嘅plan
講真,佢啲手勢係唔錯,但佢個銷售手法我唔鍾意
利申:我都join左
洗吾洗落井下石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞