[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #3

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
更新完玩好lag
更新完玩好lag

唔好用FSAA
更新完玩好lag

唔好用FSAA

off曬d野 較曬低效 都係咁 應該顯示卡太舊 用緊660 睇黎要換左先玩得
一望到人就lag真係唔使玩
更新得超慢
Ela好正
50飛 Smg 射速快又穩
陷阱可主攻又可主守
個ser仲柒過之前 on9
Server 唔7就唔係ubi啦
更新完玩好lag

唔好用FSAA

off曬d野 較曬低效 都係咁 應該顯示卡太舊 用緊660 睇黎要換左先玩得

660……
更新完玩好lag

唔好用FSAA

660……

上一個patch仲好順架
更完開4k冇60fps
starter edition 同標準版有咩分別?

What is the Rainbow Six Siege PC Starter Edition?
The Starter Edition...

- Provides full access to the Rainbow Six Siege game for 15€ / £11.99 with a different system for unlocking operators (see below).
- Instantly unlocks up to 4 Operators.
- Requires additional grinding to unlock the remaining 16 original Operators (Operators are unlockable for 12,500 Renown, compared to 500-2,000 renown in the Standard Edition)

即係攞人會輕鬆d?
淨係玩過beta
標準版 steam特價 諗緊買唔買黎玩

隻game 平啲同送4隻人比你但之後unlock 其他人貴幾倍
如果你買左我建議你退返再買返正常版

Starter係扼錢版
有心買等特價買普通版,同starter 差唔多

starter=乞衣版

Starter真係唔買好過
送四隻初始角色,然後全部角色25000
贏一場先得三舊,打撚到佛誕

rainbow6 一定係等減價買最貴個版本

200蚊唔洗,連pass一齊入手
Pass唔係好明

係咪買左就有齊yr1,2 d人?
Pass唔係好明

year 2
Pass唔係好明

淨係yr2,yr1都仲係要另外買,不過長玩嘅話ok喇
btw試打左2場,新角好似幾勁尤其防守隻支那公安
佢個滑鼠控制係咪改過?
好似唔同左
Pass唔係好明

屈係有地圖record
知佢邊度黎可以突襲?
Pass唔係好明

屈係有地圖record
知佢邊度黎可以突襲?

要同佢鬥快,拖嚟打又無IQ在場嘅話成地都係針好難過
鬥快只係幫自己食少2支針
支針除左攻擊,仲可以當位置提示
試左場走廊放左3支,一有人中針就斜身出去打死左2個
ELA真係好好丁
ELA真係好好丁

點止好丁 好用到唔識講野
Subscribe as u like
https://youtu.be/kkk1-JjtRPs
Pass唔係好明

屈係有地圖record
知佢邊度黎可以突襲?

要同佢鬥快,拖嚟打又無IQ在場嘅話成地都係針好難過
鬥快只係幫自己食少2支針
支針除左攻擊,仲可以當位置提示
試左場走廊放左3支,一有人中針就斜身出去打死左2個

鬥快
有Ela係度點鬥快

所以咪覺得佢勁,都多因素令到遊戲無得快攻,尤其野團
越拖得耐就越比公安放多兩支針
公安槍skin真係好柒
忍唔住課金買左yr2 pass

但自己只係玩左一個月到嘅廢柴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞