BBC: 英國將會出動皇家海軍艦艇,以支持以色列

61 回覆
46 Like 3 Dislike
中東班大佬睇唔順眼 入去加沙幫拖 就仆街啦
油價upup 全球經濟命脈
澤仔果度其實唔急
就黎八國聯軍
等睇阿拉伯人聯盟反擊,第三次世界大戰宣布開始。

一出閘既時候,加沙彈出夷為平地。

下刪一千字…

贏家瓜分石油,割地
想睇遼靈號
我仍然覺得英美所謂派兵支援,主要根本唔係幫以色列,而係𥄫住以色列唔好發癲玩太大。

以色列唔講得笑,佢做野手法可以惡過恐怖分子,再講以色列對阿拉伯世界可以一抽十都仲得,根本唔使乜野支援,唔好阻住佢已經講多謝
阿根廷係時候收復馬島
五毛:美國英國罪大惡極!

五毛主子一家:英美護照。
五毛主子仔女:英美讀書。

五毛自己:垃圾
行太近俾人識穿上面裝假狗就大獲
美國好似除左福特航母, 尋日話想派多另一個航母, 而英國就confirm會派海軍
下次荷里活呢場戰爭, 要用多啲CG先得
外交部仲要話係以巴戰鬥中死亡,唔敢講係哈馬斯殺同綁架,中國真係好野!掂呀!繼續啦

【最新】外交部證實,有3名中國公民在以色列和哈馬斯的戰鬥中死亡,數人受傷,另外2人失蹤
https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=34117&refer=Share&utm_source=now_appshare&utm_medium=share
項莊舞劍 預演畀中共睇打台灣嘅結果,睇總加速師中共係咪真係咁夠䕬
執雞,完左有野分掛
恐襲就恐襲啦, 西方左膠叫conflict, 天龍國叫戰爭
第三次世界大戰
唔通到時美帝同英軍覺得過左火會開炮射以色列咩?
係唔係諗多左
派出四眼仔禁住佢地講輸民意架
冇德國人質咩?定係基於納粹同猶太身份,唔表態?
美帝派國務卿同以色列講,想要咩武出句聲就得
想美軍幫手控場睇邊忽?okok

其他阿拉伯佬會去兇下佢地叫佢地咪亂黎
知道有咩古惑野好第一時間通報
唔係當你地同黨
有好多玩法既,最市井既方法,發現以色列殺得性起想打埋其他阿拉伯國家,美軍即時衝過去「呢度我搞掂,你顧好後方」已經可以阻止戰線擴大。

兩軍會心照,我幾乎肯定,美國或多或少一定有呢種考慮。
行太近?
上次遼寧號咪俾美軍近距離觀察囉
一陣分左d難民比你就仆街
無去過,但成日都想問咁樣真係睇到/聽到嘅咩
個場咁空曠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞