曾媽媽:憲哲被困林中8日「完全沒有進食」,憑藉驚人意志力和飲溪水求生!

117 回覆
6 Like 55 Dislike
Match
參透完世事
除曬衫走左去
國際神蹟中心
有冇人講個仔點解一個人喺山
佢平時都一個人行?
不如曾媽媽順便幫埋Vaseline賣廣告賺一筆啦
支持過幾年出書教野外求生呢個年紀咁撚勁真係可以揚威海外
同mo爸口吻一模一樣
曾同學真係意志力驚人,一定會再走!
點會頂得順咁既耶母
一般人早都自殺死撚左
你有冇常識㗎,飲冇煲過嘅溪水。睇吓飲咗幾多微生物落肚
https://lih.kg/2822341
屌你個男拔仔返學校都俾人當憨鳩
呢世都唔使抬起頭 仲要個network咁大 後半身都俾人標籤咗
好假囉 唔知以為佢喺喜馬拉雅山失蹤

1. 佢點解唔帶電話行山?冇可能唔帶 所以佢係特登
2. 佢話暈咗 又有報導話瞓著咗 佢平時係咪都咁虛弱?唔會,佢係龍舟隊
3. 瞓醒入黑唔識返屋企?唔會,佢本來係去行山係有路行,唔係爬山,當佢真係暈,係會喺原地暈,所以行返轉頭就可以返落去
4. 打風吖嘛?唔關事,大風大雨前夕佢有時間走,落雨時反正都係濕曬,唔會仲走去避雨而係走,龍舟隊濕慣,又咁後生
5. 唔著衫OK但係冇曬啲衫?冇可能,當你成身就係得返套衫嘅時候,你穿曬窿都照著,蚊叮蟲咬
6. 冇食嘢淨係做野人?呢個真係當人戇鳩 當佢意識到冇嘢食就嚟要食樹葉時 應該會發曬茅咁衝去揾出路 喺香港保守行兩粒鐘就已經解圍

最大疑惑係香港咁撚光,曾同學喺邊個位可以見唔到民居?!
人地上山修煉 每日揮一萬拳咋
你自己on9都算
重當全香港人on9
永續營養,打完飛機食番蛋白,多多少少都有野落肚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞