男拔生曾憲哲據悉曾被發現時無穿衫褲 由直升機送院後情況穩定

436 回覆
183 Like 20 Dislike
佢身邊係一件衫都無 正常濕晒除咗 都唔會掉咗佢
底褲都無 極奇怪
打風個陣扔晒
睇得多多啦A夢
大雄成日去後山訓
唔make sense啦~
你會唔會掉咗自己D衫褲?完全赤裸係個山度
我係問你呀 認唔認得老笠你嗰樣嗰忍嗰忍樣呀

同一條友?!

8日無食飯、九號風球和黑雨,濕左乾唔到就掉,邊有手拎住
濕衫要24小時拎住?放埋一邊等乾都得啦
都唔make sense
28架消防車、9架救護車、逾200名消防員、24名救護員???

搵返都戥佢父母開心,但感覺成件事都幾荒謬
佢老豆老母一開始拎個張尋人相,都唔係最新既
要幾怪獸家長,先會對自己個仔咁疏,連張近照都無?
消防員搵到佢個陣,個男仔狀態係清醒清晰,話佢有問題既從來都係佢老母
再睇埋個老母之後既訪問,完全唔著緊個仔咁
成件事好鬼
所謂搵返之後就不了了之
無人知道真相
通晒. 走堂唔去龍舟訓練, 去恒大搵哥哥fun, 所以見到佢石門出閘, 行去恒大宿舍出面條行善里

去到hall fun 完, 普通fun 又好 cf 又好, 發現玩耐左, 阿媽開晒喇叭搵人, 所以編個故仔上山迷路
抄breaking bad?

諗起白sir
根據《MEDICAL INSPIRE》報導指出,有資料指出,有20%到50%因失溫症而死的人,死前會作出脫光衣服行為,這種行為稱為「反常脫衣現象」(Paradoxical undressing)。

有科學家認為可能有三種原因造成這種行為,第一是因為低溫造成神智不清,因此做出不合理、無意識的行為。

第二,因人體在低溫時,身體處於異常的狀態,末梢血管會疲於保持收縮,其他血管就會重新擴張,血液快速流向身體,便會產生「熱」的感覺,使人體假以為身體過熱,做出脫光衣服的行為。

第三可能因低溫影響腦中的下丘腦運作異常,造成傳遞錯誤訊息,認為身體處於「熱」,而脫光衣服
香港貝爺
要除埋底褲?
脫光 ?底褲唔計?
香港面積唔係得1100平方公里咩
吹得就吹,香港法例同性性交同意合法年齡已經改咗16歲好耐,換言之就算佢講嘅係真,法律上係合法冇問題
吹得就吹,香港法例同性性交同意合法年齡已經改咗16歲好耐,換言之就算佢講嘅係真,法律上係合法冇問題
肛交係21歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞