哈馬斯之子

23 回覆
31 Like 7 Dislike
惡魔之子
係哈馬斯剷除人類文明前剷除哈馬斯
「消滅以色列不是哈瑪斯的終極目標,他們最終要的是剷除世界文明,建立單一的伊斯蘭國度。」
基督教真係可以改變人
睇到身邊例子
哈瑪斯不在乎巴勒斯坦人的生命,只在意組織的目標能否達成。」訪問中約瑟夫直指,哈瑪斯不會願意共存或妥協,因為他們要的是征服和占領,「消滅以色列不是哈瑪斯的終極目標,他們最終要的是剷除世界文明,建立單一的伊斯蘭國度。

為此,哈瑪斯向幼小孩子灌輸「不流血,就無法建立伊斯蘭國度」的觀念。」約瑟夫從小就是如此被訓練

呢三句就係我睇咗nat geo 記錄片同同班依屍爛細路 + 所謂溫和木屍淋接觸過既結論

呢D思維真係根深蒂固到令外人如我即刻感到不寒而慄
哈馬斯 全名叫 伊斯蘭抵抗運動
根本唔care 巴勒斯坦人,只係想藉機建立類似ISIS 國家
啲五毛同獨醒撚以為自己好撚了解哈馬斯 屌人撐以色列
但係以色列就黎立法唔比基督教傳教喎

唔知佢會點睇?

以色列教堂遭極端主義分子破壞
https://lih.kg/3524745
係,去世俗化,全民唔返工,女人係豬,9歲就屌得,佢地接受唔到世俗文明,覺得世俗文明侵食佢地宗教
從佢地無差別殺人

泰國完全唔關事 都照殺 就知呢班垃圾根本就唔係有咩理想 只係藉住搞革命去殺人獲快感

呢D就係豬狗不如(咪侮辱豬狗) 的渣滓 哈馬斯連做畜都無資格
所以佢地搵民眾做人盾
將炸彈收係民居入面

就係咁解
變咗耶撚
經歷完伊斯蘭教,佢唔會覺得基督教都係吹出嚟?
原教旨穆斯林應該都係咁認為
本可蘭經令佢地接受唔到有異教徒
樓主個本意已經無人理
睇翻歷史兩邊最開頭係點傳教
耶穌靠周圍走講經
先知同阿里佢哋靠打仗
Hamas又好,ISIS又好,滅完呢個轉頭呢班迴豬咪又整另一個組織出嚟炸平民
問題係出嚟呢班賤種迴豬身上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞