[Forever No.10 Eden Hazard]車路士球迷世三紀念討論區

1001 回覆
49 Like 3 Dislike
唔打走場啦
最緊要人無事
燈撚到
獌由卡塔爾買變咗英國佬買
輸龍門。
迪狗 梅狗 palmer全部冇傷
車區已死,成個post 5日先去得一半多d
要靠你啲gif
TODD哥PROJECT行穩致遠,黎緊30場會全勝101分破鏝城記錄奪冠
而家已經MARK低名,下年5月果陣呢個POST有出現過既人先比入車區
留車撚又贏
又傷幾耐呀
因為獌狗吸金力太強
真人FM唔係咁易見到遇到托哥係車迷福氣
Romelu Lukaku: “I just want to make an example of NBA player LeBron James, even though I'm not like LeBron. Bam, bam, bam, that one took a lot of criticism but handled it unflinchingly. I want to adopt that mentality”

睇返佢成個生涯先得隻意假大杯,呢條貪心狗都算幾失敗,有條件有offer個陣就得一想二想攞盡著數,但把口又唔收罪晒全世界,最後永遠做左最差既決定得個吉/得返爛橙,居然仲咁無自知之明當正自己好有成就,唔好話盃,佢連fans 都無乜,做球員做到咁真係陰功
入股乍
買條毛
車狗都4b,獌8b差唔多啦
人地fanbase 真係唔同,閪左咁多年,睇呢到佢地仲係最多人推post個堆,阿狗之前都係
車狗歐聯決賽都係推4,5個即討post
獌阿平時打場大戰都咁上下
Ig follower都冇多1倍啦
獌仲要上市公司黎,依家先3.2b市值
溢價成1xx%仲想點
條力架冇乜腦 拎去巴勒斯坦就啱
個部署唔係就係由4分1逐漸變到controlling
諗下好啦
8bn都唔買點會俾佢做到
無波睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞