[智商]香港發生了什麼事...點解連咖啡店都可以少其他亞洲咁多?

12 回覆
2 Like 7 Dislike
反而呃錢又唔健康既手搖飲就周街係...你話香港智商稅係咪抵俾!

大陸都追過香港啦...講咖啡店數目! 嚟嚟去都係連鎖店霸住個巿場...又貴又唔好飲!
香港發生了什麼事...點解連XX都可以少其他亞洲咁多?

點解香港冇滑雪場
咖啡都係呃錢架啦 幾十蚊我食碟飯加多杯咖啡都得
日台韓: 你香港啲咖啡呃錢姐...我果邊無喎!
大陸式比較係弱智先會用
香港發生了什麼事...點解連民主都可以少其他亞洲咁多?
香港發生了什麼事...點解連自由都可以少其他亞洲咁多?
香港發生了什麼事...點解連和平都可以少其他亞洲咁多?
香港發生了什麼事...點解連發展都可以少其他亞洲咁多?
香港發生了什麼事...點解連機遇都可以少其他亞洲咁多?
我唔鍾意咖啡店
我嫌太多
韓國一杯20蚊, 有得坐, 個環境又靚
香港一杯68, 得張枱仔, 重要坐多陣就比人屌
香港發生了什麼事...點解連Costco都可以少其他亞洲咁多? 深圳都就嚟開返間

吖唔係 香港已經唔係少 直頭一間都冇
咖啡豆沖水,最多加埋奶,賣幾十蚊杯仲唔係加咗智商稅?
咁你出韓國嘅糧, 打韓國嘅工睇睇
韓國人工真心低到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞