[SPUNK] Apink (102) 懵地港場完滿結束 期待補番初普俾spunk

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
https://instagram.com/p4.da21?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

有panda整咗個Google Drive放04/10嘅qr code大家可以認領
有幾組都係重複…REG搞乜..
禁就過咗一個禮拜
Google drive 條link冇左…
咁就一個星期,個腦仲係開場嘅far away, you're my sunshine, we were together
恩地唱 there’s nothing holdin’ me back 勁正
一開始段rap應援有無成功過(計埋韓場台場)
我知道有人唱, 但每次都比歡呼聲蓋過晒, 最後全場都wowwowwow就算
睇返away, 恩地好似想水人嗌應援咁
啲QR code啱返了!
我就係會叫rap個個
個個woowooowoo 我叫就做咗on9仔咁
地地唔預人識叫Yo 暖阿姨鄭恩地
所以自己woowoo 曬佢算
每次頭兩首都係嗌過就算
https://www.instagram.com/p/CyNv4XwBKGl/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

rico唔係男仔嚟㗎咩 點解我見到有人話佢哋係兩姊妹
你睇返第一場, 一開始嗌完兩次rae 之後之後果句佢個樣勁奸
Pink drive 又係咁
Dilemma
係咩 唔覺
佢係咪純粹覺得句rua好搞笑
恩地離開了第六天的凌晨🎐🎐🎐

https://youtu.be/2_V1tuQPNgU?si=IEwITBDcxFoFAI1p
我次次都Rap齊 真係少人嗌 不過好似演唱會頭一兩首歌多數啲前奏應援都會變哂9叫歡呼 Apink嗰次又係咁 唔知係未熱身定係啱啱開始唔敢嗌住 之後Hey同Rwa就好大聲
佢Away果陣一開頭whoo完之後再叫我地一齊
搞到我都唔知係一齊whoo定係叫應援
我聽唔到有人叫應援跟住係到whoo就算
個個係度woo
我都叫準備咗幾日
不過地地開心收貨就算
我覺得互動反應Panda都交足貨
同埋jump jump jump之後無人叫鄭恩地
有冇人可以影1588海報簽名?想睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞