咩年代呀仲強搶民女

441 回覆
378 Like 17 Dislike
巴勒斯坦班畜牲應該被滅族
咁又唔好咁講, 首先加沙個邊d巴勒斯坦人長期被以色列壓逼!
個情況就好似同一個國家, 以色列人係高等人, 而巴勒斯坦人就係低等人!
所以發生今次事件其實一d都唔意外, 因為遲早都會發生...
壓迫?以色列邊度有壓迫過班回教豬?巴勒斯坦果D根本係豬唔係人
其實以色列一直對巴勒斯坦人執行種族隔離政策!
無錯, 同希特拉既猶太種族隔離政策有少少相似!
以色列既然唔想搞民族融合, 長期採取高壓政策對待巴勒斯坦人, 遲早出事是常識吧!
既然唔想搞民族融合, 好心比返塊地人喇!
歐美唔報咪新華社報囉,不過其實報黎有乜撚意思?
有架! 以色列對加沙有好多打壓政策, 你自己Google喇!
d政策差唔多等於剝奪左加沙地區人民既發展權咁...
某些女人比某些女人較低下?
巴勒斯坦自己攞嚟衰,根本以色列已經好輕手,唔滅佢地族已經算仁慈
報巴勒斯坦婦孺傷亡既話都係用數字輕輕帶過
而報導以色列婦女傷亡就圖同片並茂!
下,點會呀,今朝港台商台NOW無線有線全部都有講巴勒斯坦死左幾多平民喎,反而以色列死幾多真係無提過,港台同商台網上即時新聞完全無講以色列死幾多人
整粒菠蘿比佢地嘆下
殺人係限於殺敵軍,唔係任意殺平民
who cares?
耶你老母臭西
全部都係假
只係人為自己利益打生打死
所以人哋以色列咪炸鳩你班巴狗報復囉
最好兩邊都死撚晒佢
地球蛆蟲嚟
回真係需要再教育
應該話人哋做人有底線,有文明,識科技發展咪撳住你班生蕃砌囉,班哈瑪斯賤畜俾人打到冇得還手,咪淨係識得玩殺平民強姦婦女去報復囉。
有槍有權嘅時候,人性就出晒

連登仔去到中東可能仲衰過哈馬斯
無了
如果有阿拉真神 果班巴勒斯坦應該第一個死
條女周街瀨屎
俾班回教徒捉咗
要慢慢教育佢
教佢去屙屎
以色列想天下太平真係要參考下中國!
中國行既係民族融合政策!
中國大力鼓勵內陸d人去新疆發展, 新疆人亦都可以分享到中國快速發展既成果!
你呢d咪叫無知低下智力二元思考捆綁思維囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞