碧咸傳|碧咸嫂Victoria爆老公出軌 偷食親密的人達4個月!哽咽:真係好憎佢

297 回覆
125 Like 10 Dislike
唔睇波班人最多咪知有個球員,我老母當年夠知有個好好波叫朗拿度
唔係痴埋條女,點會有狗仔隊部住個球星,點上娛樂版,鬼得閒理你拎咩袋,剪咩髮型
紅佢就一定係紅,但唔係佢老婆carry都唔會有而家嘅地位
呢個高質
咁大波點忍
碧咸咁既款就算唔有米都大把女埋身
碧咸嫂有料咪離婚囉
Victoria好似冇隆過胸
佢冇乜胸而又push得勁, 有種石頭胸嘅感覺啫
連登只有無波同假波
好憎佢都仲可以繼續呢段婚姻 真係好忍得佢自己都係有錢女啦
打通晒娛樂傳媒,接好多商業活動。 因為球員出咁多商業活動同費格遜反面。
講真單嘢都已經係明日黃花
碧咸亦講過唔會同老婆離婚
唯有以時間推移話自己睇化曬或者幫呢套紀錄片增加啲noise

明嘅咸爺,一個人係西班牙咁寂寞
因為98%男人都係唔理好醜 最緊要有波又夠姣
Amazon老細首富Jeff Bezos個人妖新歡就係呢類

男女不嬲唔同架啦 唔同生物黎
西瞇瞇咁
男人好易中招
捉到碧咸仲想點
佢仲想搵到另一個咁型既老公咩
碧咸放番出去大把女埋身比佢食
Victoria係唔似隆咗胸
隆咗胸仲洗乜谷到咁
究竟你見過咩係隆胸未?!
嗱嗱嗱, 呢啲先係叫做隆胸

報細數咪跪少幾次底版囉
嘩好撚威呀屌你老母
有冇入大口組幫人含撚呀on9中坑
Vic個樣好working class 但點知posh出身。
David 個樣好posh 點知working class 出身
好樣衰
好瘦好乾
臨盤在即時,我告訴碧咸,醫生已經定下入院開刀的日子,碧咸竟稱自己要與Jennifer Lopez和Beyoncé拍百事可樂的廣告

碧咸都會犯全世界男人都會犯嘅錯
Beckham記錄片都講Victoria 係個女強人會照顧佢,同埋係足球以外嘅事業幫到佢

印象中以前睇過新聞話Beckham連寄信寫地址都唔識,佢本身都係個讀唔成書嘅波牛,只係好波+非常靚仔咁解

冇Victoria 佢唔會係足球以外有咁大成就,就算冇踢波都仲搵到咁多錢同有咁大影響力
easy come 都唔會去你到,放心
麥佳亞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞