中大崇基應林堂大仙(真大顆嘢)

16 回覆
5 Like 23 Dislike
1.揸咪
又肥又柒,有戴眼鏡,競技部,feel似毒瘤,樣似傻鳩,少少豬閪。出名屌唔入前女友,1分鐘搞掂,以致被動分手。文宣競技庇護成日屌鳩馬X做嘢慢,串鳩馬X A0,串鳩馬X唔識食煙。串鳩半X跳舞似gay佬,串鳩半X唱歌好撚難聽,串鳩半X似MK仔。串鳩西X手車太廢。競技庇護又成日同馬X作對,撩馬X隻抽,屌馬X髮型柒,屌住馬X去拎元燒。上年文宣仲要屌鳩集訓啲人,不過只係通過電話嘅光纖傳遞方式屌鳩。今年文宣Pre camp嘅足球機又喺度屌鳩集訓啲人,叫佢哋喺場地到爬,馬X建議可以直接由欄跨過去,然後直接收咗揸X皮。文宣紥旗紥嗰兩三下繩就話攰,搞到馬X要carry成支崇基旗,佢同成個三東夾埋做鳩馬X,最後搞到馬X暈咗,搞到馬X對手爛撚埋留埋疤,馬X喺ocamp 閉幕禮爆走咗個刻就象徵住改革嘅開始,用1個月時間滅絕咗65年文化。今年崇宣送暖搞到人哋庇護氣氛差,仲覺得自己好撚威。屌你做應林仔做男人送乜撚嘢暖?你唔係以為人哋飲咗你幾杯comebuytea 就想俾個閪你屌呀?你係咪傻撚咗呀?戴撚住幅圓框眼鏡以為自己係朱志清?豬志清就有你份。IG日撚日po埋啲「名言金句」,以為自己文筆好好,但係詞不達意。你唔係以為自己係馬X呀?文學家!

玩nursing ocamp 扭屎忽應該係佢人生中最出位嘅時刻。
九唔搭八
其實可唔可以唔好樣樣私怨都放上連登
一係你就排版整好啲
圖文並茂
你咁樣叫人點樣睇?

利申 cu grad
起底睇睇,係定期病發嚟
應林=戇鳩仔集中地,嗰陣派左我入去我appeal轉去ihouse同鬼佬住好過,耳根清靜
白卡仔嚟
大顆嘢
唔知咩廣東話嚟
咁所以馬X係咪真係A0仔?
樓主係馬X?
粒=顆
施逸希[希] 16碎 勁X1000000000000000000000000000000000令仔,校草,花痴多不勝數,好cool,勁打得,超串,有錢(啊爸係全球首富, 忙到3年先返泥1次),啊媽因為車禍死左,BT FD 係嵐同夜+軒

王亞嵐[嵐] 16碎 勁x1000000000000000令仔,校草,花痴多不勝數,熱情,[]k打得,巧串,有錢(啊爸係全球第五富,啊爸忙到2年先返泥1次)bt fd 係希同夜+軒
冇人想知呀
咪浪費網路資源啦
排版睇到眼都盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞