[十月新番]位於戀愛光譜極端的我們

526 回覆
20 Like 12 Dislike
係公廁 公廁唔洗俾錢
留名
暫時ok 不過不失

但我睇到第2卷
棄咗...
開頭有啲GIMMICK
但第一卷後半已開始老套同拖
定位來講其實OK
但唔好認真...
現實來講WHO FKING CARES
呢招只係作者用來呃下同情分
凸顯女主出污泥而不染
雖然唔係處但依然清純
對我來講呢個程度還好
男主第一條祖傳染色體已經準備好
女二嘅劇情都頗煩...
小說重連續煩咗3卷...
到最後
女主咁可愛,點知係G
個MK妹FD講到咁護女主
點解之前比D MK仔呃蝦條又唔理
可能純粹睇毒撚唔順眼
呢度講
套野最唔現實係
如果女主真係一識人,即日交往當晚上床
係學校一定俾人唱係公廁唱到仆街
佢自己都話每個前任都係拍完個零月就散,仲要個個都賤男唔會做男主果d體貼野,咁一定有人口賤爆女主係公廁黎
一開始咪有班仔笑
拍完個零月就散呢D男主都知即係傳哂出去
只係冇咁直接話佢公廁啫
所以話唔俾人蝦先奇怪
正常呢種女,男既會當免費雞,女既基本上全班都會鄙視佢識唔到fd俾人杯
可能當個間學校個種辣妹多到可以自成一角唔理其他人
覺得毒撚男主保護唔到女主
老實講女豬咁都係雞
唔通真係好傻好天真咩
其實這番真正爽到的是女主角,男主才是YY出來的

你是個有著不願多談的身世背景的女主

眼前這個男人對此一概不問,只管無條件的愛著你
他對你過往所做的一切毫不在意、完全包容你

一天不回他消息也沒事,他還會自我檢討是不是哪裡做錯、是不是哪裡配不上你

都答應相處了,在學校也不會大聲嚷嚷你倆的交往關係,深怕壞了你對外身價

對你排隊許久挑選個即便不是他手機型號的手機殼,直接當聖遺物供奉著

我們都以為這作品是要寫給那些內向處男如何感化Yubike女主的

殊不知若當你帶入女主,你才發現這才是看這番的正確姿勢

天下哪裡找這種對你只有讚美沒有成見的男生

就算對你身體有任何幻想,卻也只敢想不敢做

說什麼總有一天,結果到頭來就完完全全純愛故事

而當然最重要的,這作者確實是女的

所以上述論點,一切都成立了🤣

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02UQTnabPTQv4t53G7enj3rw7q9rMucLWZRtLJhiviGuneSwtpaNkdtLncRanrgSiAl&id=100050634242752&mibextid=qC1gEa
點解條女要係公廁
所以條女話同男主相處得好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞