[BUNNIES] NewJeans討論區(59) - 1006HANNI生日粗卡 !

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
點𨶙解太陽會喺度
首歌佢同jimin唱

貓小姐似咬嘴唇咬到上哂癮
應該唔洗一定0分?
差距多過14.29分夠反超就得啦唔係咩
貓小姐
始終女仔都係有淫底一面
係睇幾時turn on左佢淫慾既底子
咁能正
就係等緊你張gif
搞咩個個都急住要。
引到咁撚多色狗 去睇ive睇權F啦
真係色所以我唔用呢個字
12.19 * 30% + 30 * 30% + n * 40% < 21.57 * 30% + 6.33 * 30% + s * 40%
3.657 + 9 + 0.4n < 6.471 + 1.899 + 0.4s
12.657 + 0.4n < 8.37 + 0.4s
0.4n < -4.287 + 0.4s
0.4n - 0.4s < -4.287
n - s < -10.7175
n < s - 10.7175

NewJeans Judge Point 低過 Seventeen 10.7175
嗰個分已經係%嚟
唔洗再乘多次
Sor唔識韓文睇左陣先明
唔緊要
年尾mama都會係咁
2023 The Fact Music Awards 大賞 - SEVENTEEN

恭喜恭喜

+) 大賞安可舞台
https://twitter.com/i/status/1711733070334988418

YouTube版本
https://youtu.be/QPUb0Lu37os

穿透音響的生live安可舞台

----------------

補充說明:

因為稍早有一篇大賞的預測文章,裡面提到除非NewJeans的評審分數是0分,才有可能是SEVENTEEN得大賞,所以公佈大賞後才會有人提出質疑。但後來網友認為那篇預測沒有確切的根據,也不是官方的資料,因此無法完全採信
https://theqoo.net/square/2960273088

來源: theqoo https://theqoo.net/square/2960369785

1. 恭喜恭喜!!!

2. 實至名歸,恭喜恭喜

3. SEVENTEEN的專輯和音源的成績都很好,那些覺得疑惑的人是怎麼回事? 恭喜SEVENTEEN獲得大賞

4. 看來專輯的比重很高啊,這樣女團就很難拿大賞了ㅠㅠ

5. 他們專輯賣得很好,最近歌曲的音源排名也很好,當然值得拿獎了~ 恭喜恭喜

6. 我是NewJeans的粉絲,但也覺得SEVENTEEN值得拿獎,請大家不要再用NewJeans來搧風點火了。恭喜SEVENTEEN和SEVENTEEN的粉絲^ㅁ^

7. 恭喜恭喜!!! 感覺他們今年會得很多獎!!

8. 哇,安可.. Hoshi和DK是寶藏啊

9. 那些覺得SEVENTEEN成績不夠好的人,是要誰得獎才可以接受呢ㅋㅋ 銷量600萬也不是誰都可以達到的成績耶ㅋㅋㅋ

10. 他們的專輯成績是壓倒性的勝出,音源再加上夫碩順的話,也是壓倒性的吧...?

11. 銷量就不用多說了,他們的音源在年度預測也是上位圈,我覺得實至名歸

12. 我是NewJeans的粉絲,雖然希望我偶像拿大賞,但也非常恭喜SEVENTEEN🎉 就算雙方在音源和專輯方面各是第一名,在評審分中當中也有可能有分歧吧

13. 女團確實很難獲得大賞,如果NewJeans那種成績都拿不到的話,那其他女團根本連想都不用想了

14. 恭喜恭喜,我到現在還在聽孫悟空呢

15. 預測就只是預測而已,酸民們只要閉嘴恭喜就行

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

點解個樣大個咗咁多
睇完TMA同dance practice發覺老小已經變左全隊最靚嗰個
同ioi同金度延一樣愈望愈靚個種樣
輪廓愈黎愈明顯五官出哂黎先得15歲
同埋應該高過米七
仲有Dani又係靚左好多
好正
嘩你係咪入錯po牙
行路有風就係呢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞