當年淚曬雪廠街係咩情形

88 回覆
58 Like 2 Dislike
聽番有2個版本
1個係係雪廠街被人捉衰11
1個係雪廠街自爆有呢件事而喊
java
點樣喺雪廠街衰十一
點樣喺雪廠街衰十一

你鄰國移民黎香港?
點樣喺雪廠街衰十一

你鄰國移民黎香港?

我窮到燶點會諗到雪廠街有酒店, 可以同𡃁妹爆房呀...
我當年聽另一版本係, 阿大狀喺飯盒會喊住自爆
一世英名, 俾人摙住春袋, 開始戥佢慘
點樣喺雪廠街衰十一

你鄰國移民黎香港?

我窮到燶點會諗到雪廠街有酒店, 可以同𡃁妹爆房呀...
我當年聽另一版本係, 阿大狀喺飯盒會喊住自爆
一世英名, 俾人摙住春袋, 開始戥佢慘

又搞𡃁妹又賣港
以前掩飾得好姐
呢d 人本身就是人渣黎
而家只是比真身你睇
9up

好似有人返大陸打golf,然後玩埋女,

點知條女未夠16,大陸當然捉到佢痛腳,

單料去左dont周刊度,當時就立法會選舉,

已經排晒版,預備影刷,

飯民係(雪廠街)開危機處理會議?

有人認衰左,淚曬當場,除左飯民大佬之外,11哥老婆,仔女都在場

其中一個應對方法係將果期市面上既dont周刊全部掃晒

最後dont周刊收到order冇印書,至於點解就自己判斷,

咁多年我分別聽過唔同人係公開場合(網台)講過淚曬雪廠街既事,

人物有 : 鄭宇x, CUTE仔, 大BEN

有錯歡迎糾正,因為我都係聽返來

9up

已經排晒版,預備影刷,

有人認衰左,淚曬當場,除左飯民大佬之外,11哥老婆,仔女都在場

咁多年我分別聽過唔同人係公開場合(網台)講過淚曬雪廠街既事,

佢有回鄉卡?

大狀黨前身係45條關注組,

同當年大狀黨成立之初係想同64切割,當然返到大陸,

係後來先行埋返64果面
9up

已經排晒版,預備影刷,

佢有回鄉卡?

係後來先行埋返64果面

其實點解話掃晒d書都諗得出

以前上網冇咁發達,D周刊爆醜聞,好興掃晒D書,

當年市民除左電視之外,只有靠報紙雜誌獲得資訊,

當然只係斬腳趾避沙蟲
唔好開名呀
人地大狀黎架
一陣告鳩你班仆街誹謗

阿大嘅律師連衰十一係咩都唔知
點告誹謗啊
9up

已經排晒版,預備影刷,

佢有回鄉卡?

係後來先行埋返64果面

當然只係斬腳趾避沙蟲

另外講講個痛腳點解咁大呢?

因為11哥係大陸搞女,又冇斷正(被公安拉),
最多咪婚外情,如果老婆原諒,唔選舉其實影響不大

但最大件事係條女未夠秤!

就算11哥搞條女時唔係香港,但條女未夠16,
都係犯左衰11,一樣衰香港法例

9成要入去坐+吊銷律師牌

最後唯有

衰十一斷正,淚灑雪廠街,閃卡藏西環,一生為共奴
9up

已經排晒版,預備影刷,

佢有回鄉卡?

係後來先行埋返64果面

當然只係斬腳趾避沙蟲

另外講講個痛腳點解咁大呢?

因為11哥係大陸搞女,又冇斷正(被公安拉),
最多咪婚外情,如果老婆原諒,唔選舉其實影響不大

但最大件事係條女未夠秤!

就算11哥搞條女時唔係香港,但條女未夠16,
都係犯左衰11,一樣衰香港法例

9成要入去坐+吊銷律師牌

最後唯有

衰十一斷正,淚灑雪廠街,閃卡藏西環,一生為共奴

好多國家法律都已經係14歲,係香港仲係16

遲下支那人在西九屌16歲以下都唔犯法,跟番支那法例。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞