三笘薰繼續食屎 (21) + 23/24 白禮頓又食屎又被拆骨球迷討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
正常呀
以隊波始終實力有限
咁樣甩手同比利打反擊就輸戰述
係唔知會唔會下半場用殺傷戰述者
好似為左兩隊一齊打歐戰
老細得返25% USG股份了
隊波開始收皮
勁多個人失誤
星期日對利9成輸波
今日逼和都出盡哂100%咁
rdz :
希望下場個裁判唔好有壓力
白都失咗好多分
訓左無睇 睇留言都知有幾慘烈
韋帝以球比人屌到仆街
佢係獨食定其實零視野
Fati 應該屌哂老母
3千分完全唔駛抖
3000分最大用處就係上場
對面係唔係都要揾人mark佢
懷疑遲啲吊住鹽水都要佢上
其實有無諗過佢係0視野&獨
有冇手足統計過
今場佢由自己禁區去到對面禁區
來回跑咗幾多次
成條後防都要再砌過,右邊廢文上唔到大場面
防中又係,出得gross另一個如果體格唔夠根本就任人中出

三月同3000既heat map
呢獲真係要插喉踢
3000要打晒成條邊
啲人話今場三月同3000係打緊相對失敗嘅雙後腰
所以我都唔明點解個個都話佢去到豪門無正選
佢射門係差左啲
不過其他野我都諗唔到邊隊主力左翼好得過佢
唔獨食 唔介意做工兵 跑動多 有突破 有時有世界波 體力好
基本上左翼要有既野佢都有哂 平時突破少啲做多左啲唔顯眼既野就比人話佢吹大左 係咪次次都要自己突哂先叫勁 仲要平時唔突破果陣多數都係比兩個人以上mark住 拉開哂對方啲防守
只要果隊中鋒有返咁上下 基本上3000個供應packet係完美

我覺得佢就算去到豪門未必係必然正選 但至少都唔會一定後備囉
小林悠呀
翼喎
邊撚度翼

睇下人哋隻翼

有無諗過最大問題係 豪門個中場同閘
係唔需要隻翼下下回到禁區幫手防
馬賽個兩翼實際上仲有威脅過3月同3000
雙方有波都係2人守住
但馬賽係好輕鬆咁起兩邊出波威脅住白禮頓
中間就馬賽輕鬆交到中場中然後派牌比左右路
白禮頓係下半場後期先可以做到以樣野
係唯一白禮頓起體能體力上有優勢起下半場襟住馬賽打
依家基本上所有強隊都會要求有進攻既閘位
左右翼唔回防好多時都會變成閘位1打2 比人overlap
睇得出今季迪蛇好想開發3000打中
而且亦都唔係完全冇結果,創造到好似打般茅嗰陣 ,三蛇第一球嗰種互為左中傳導嘅入波

但而家隊波中後場太軟,兩翼成日要回防,結果反而三蛇要打到好似B2B(零對抗)咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞