柳應廷 Jer Lau 討論區(36)|新歌<> released|專輯年尾coming~

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
點為之cls?
其實冇乜人想知你聽歌聽咗幾多秒

大家安好啦 你冇迷佢仲要睇佢個人po 有少少嘥時間
唔退都退左坑仲可以點

你有冇發覺依個po黎黎去去都係個幾個user係到洗版 其實其他街客見你地咁痴線都唔敢入黎討論啦 我希望jer黎緊出既歌唔好再諗住please mirror target個班人 出返多d高質既歌貢獻下香港樂壇
點解講到好似缺點咁 明明優點嚟
其實,可能佢而家呢個形象表現出來嘅嘢,係公司有人教佢咁做,咁做先可以吸引唔同類型嘅fans(例如鍾意睇可愛款,鍾意睇99嘅款等等)
唔可以淨係好似以前咁樣淨係吸引樂迷,
我都feel到JER 都向呢個方向出歌,想吸引多啲街客去聽佢嘅音樂,係好事,
可以認真討論佢嘅歌,但係有啲歌迷怕俾人針對,
所以係比較唔夠膽講出自己嘅感受,
你就會睇到,無論乜嘢平台,都只係得固定一批人講嘢,
(呢個留言,我預咗有好多負評)
例如我都有開個題目討論,喺大家心目中,
點樣先成為一個公認嘅男歌手?
(因為JER 喺訪問講過,呢個係佢五年後嘅目標)
到最後係冇人回覆嘅,其實都預咗呢個情況,
唯有自己獨自一個人嗰陣聽多啲佢嘅歌,
睇吓有冇多啲新嘅發現。
希望有朝一日,佢嘅音樂,可以吸引到你返嚟
仲未投 今晚搞
因為登係
想講登仲未改佢星一個名好sweet
唔repost登tag佢果個post
尋晚半夜投咗了
大家對BLOCKED USER咁友善

我真心唔明佢有邊首歌係PLEASE MIRROR TARGET嗰班人
佢一直都係跟自己嘅心思出歌
大家喺度傾吓偈FF吓 都係一種生活舒壓嚟 講到底都係搞吓笑啫
你話人黐線嘅同時 其實大家都覺得你好難頂
你最可悲嘅地方 係冇人你睇得上眼
冇人值得你鍾意 而又冇人鍾意你 搞到要喺網絡世界搵存在感

貢獻樂壇哩啲盡做啦
雖然柳應廷唔係勁到可以一手包辦哂成首歌需要有嘅嘢
不過佢一直都好想透過佢嘅歌同大家講自己嘅諗法 理想 願景
有幾多人透過佢嘅歌得到好好呼吸 放鬆心情嘅機會
又有幾多人喺佢嘅歌聲之中得到安慰
佢嘅成就未必喺實質嘅獎項榮譽反映到出嚟
但係往往最珍貴係肉眼睇唔到
我好慶幸我有聽佢嘅歌 鍾意哩個人
喺我覺得最迷茫 最難過嘅時候得到慰藉
係囉,到而家都未改,佢係咪好多個朋友叫做JER?
咁呢度係討論區,仍然可以俾街客發表自己意見嘅,唔怕人批評佢,最怕冇人討論佢
從0一定係作嚟please我
最鍾意lion king
希望佢都可以走紫菜頭 please下我多啲
咁你會唔會改返個名-柳應廷(爛口)
回應佢對你嘅愛
你個提議幾好
不過不了
柳:唔制
反叛期
幾多歲嘅反叛期
2歲好早熟
Trouble Two(兩歲反叛期Trouble 2)的孩子每天都在挑戰父母的極限。Trouble Two孩子學會說話及走路後,他們的行動範圍愈來愈大,破壞力也愈來愈驚人。明明兩歲前很聽話,現在一踏入Trouble 2卻總是「包拗頸」,叫他行,他偏要坐!
堡絲
佢對紫菜頭有種莫名嘅執著
食緊紫菜 希望可以食走紫菜頭

禾係上嚟洗板㗎
期待星期六日有新鮮柳
講幾粒粗口字都叫爛口咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞