有冇人同我一樣好想「中國香港」隊輸

29 回覆
22 Like 93 Dislike
講真,唔想贏,點解要贏,
日本實力實至名歸,爆冷只係好彩D波完全唔好睇。

其實贏左有咩野好,
最主要唔想中國香港咁撚開心。打撚晒飛機咁,又有乜謂。

就算贏亞運金牌都冇撚用。甚至奧運金牌都冇撚用啦。
玩番國家隊full team,世界盃決賽周咪又係入唔柒到

完全唔想贏,唔想大家打飛機,認清事實,廢就係廢。

我真心支持日本隊贏。你地可以打我了

班支那仔on9將兩隊放埋一齊講

你又跟佢地on9?
我唔想要奇蹟,我唔需要奇蹟。

收皮就收皮,現場群情高漲
真心唔想大家打無謂飛機。
真心
其實鳩sir你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲post永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
以前啲人屌火影係就話世界第一 依家屌OP你又話好正好好睇
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
人哋慶祝你係咪同佢一齊慶祝?
入到四強,我最期望係攞第四,

一個牌都唔好攞,
唔好同13億人一齊打飛機啦,返香港啦屌。

呢啲賽事贏撚咗金牌都冇認受性
日本贏西班牙德國咪又係爆冷,咁又係咪唔好睇呀
情況點同?
日本贏西班牙德國,
香港人會唔會話鄉下贏左等於香港贏左?打飛機?
其實點解會有中國香港,一隊國家隊夠啦
咁點解唔合併
on9
真,完全唔需要兩隊出賽,不如歸化入中國一齊練好過啦
現場叫緊「腥港渣有」
叫埋D港獨口號,不如算數啦
我真係唔想贏,實力未到,贏左又冇用。
認受性低,打飛機都覺得浪費
鳩蛇我屌你老母

正正經經講yanny唔得既係要出嚟搞事
反正過兩日冇人記得
唔使咁上心
OKOK
咁就岩,一陣再貼日本yanny
好中
踩港撚呢
啞撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞