THE IDOLM@STER綜合討論區[108]確率は収束するが運は収束しない

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
協力打得差,對隊友有無負面影響?

據稱總分影響報酬

據稱總分影響報酬

唔洗理咁多架啦
主要都係同人玩開心d姐無人會理報酬hch
利申上次最易個兩首master都狂炒雷9人
收工等車先黎落雨真係個天都唔鐘意我
貓副偈其實好誇張
15歲上圍有成85

據稱總分影響報酬

5人總分決定協力報酬(1格),但基本上歐起上嚟低分都會出sr,每個人又會有1格自己的個人表現報酬,所以你打成點其實冇所謂,大家一齊開心玩就好
貓副偈其實好誇張
15歲上圍有成85

大沼くるみ
貓副偈其實好誇張
15歲上圍有成85

大沼くるみ

呢位冇實際數字
貓P出黎

今日開協?
今日開協?

無咁快啦 live parade/3+1之後個休息時間長少少有幾日好似係

早 偽P

daddy早
我真係唔明點解Never Say Never 係25星...
我由一開始練到上Master 已經玩呢隻歌...
玩到今時今日都仲未FC度...
成日中段條長slide 都斷

我真係唔明點解Never Say Never 係25星...
我由一開始練到上Master 已經玩呢隻歌...
玩到今時今日都仲未FC度...
成日中段條長slide 都斷

NSN係TP三人最易果首wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞