曾志豪又從台灣移民左去英國?

61 回覆
0 Like 53 Dislike
郭台銘咪等於宋楚瑜,𠝹票機器
擺明去英國探路,如果家人無抵觸就下年轉去英國
曾志豪係香港就奶單程證賣港,見台灣有戰爭風險就閃

至於綠營我都分析過係打排外牌
因為101同甲級商廈的中資job offer係遠勝台企, 反間諜如玩到反中企會輸選舉,所以就一定係dup 香港人

我長文分析過,不過都無謂再浪費時間寫
有班顛的又追住我咬
信不信由你

最近有frd打算去台灣旅行
佢係做民政事務署嘅admin仔咁
申請入台職都比人reject咗
問題唔係在於走唔走
而係曾志豪吳志森係累死全局的關鍵
中共雖然透過官媒同粉紅不周圍咬, 其實係有策略

先係邊疆再郁香港最後台灣
而香港重頭戲就係內殖民戰, 單程證最大責任人係曾志豪吳志森公民黨
3條懦夫上水未
綠營支持者無論係香港人或台灣人都有同一問題
就係一群小人,專做小動作

小至刷差評,大至出1450老屈
台灣遇左,因為嗰邊係極度驚共產黨滲透,你代入佢哋就明
驚滲透做咩唔郁陽信銀行,101同甲級商廈堆中資?
驚滲透做咩唔停兩岸交流團

香港人去台灣開19 cafe 就有國安風險, 101同甲級商廈堆中資就唔洗查都知忠於台灣
而家鬆懈左唔驚,解左嚴
邊個話家庭團聚唔係問題

家庭團聚係人權,但無本事養就唔該上去團聚,更唔好講要其他人幫你養
香港人係單程證議題依然無反省
有兩條香港懦夫差評
不如反駁左
'香港人去台灣開19 cafe 就有國安風險, 101同甲級商廈堆中資就唔洗查都知忠於台灣'先
咁咪好,吳志森都響英國
唔洗探路啦
你有兩個仔既話
你想佢20歲個時要口流利英式英文
定一口流利普通話+台灣人level 英文

有細路傻既先去台灣
除非你老左去退休
趕走香港人,令港人免於戰火,功德無量
移民揀移去台灣本身就好錯
佢老婆好似係台灣人喎
有小朋友確實唔應該揀台灣
如果冇小朋友 純粹享受人生既話,咁台灣屌打英加澳 唔好意思
你有兩個仔既話
你想佢20歲個時要口流利英式英文 BBC
定一口流利普通話+台灣人level 英文 鄉下佬咁

有細路傻既先去台灣
除非你老左去退休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞