[十月機人打怪番]BULLBUSTER

56 回覆
6 Like 0 Dislike
唔算啦,公司幾丁友就有自己營運考慮(因為男主拎左熱血作品主角的劇本)
個肥佬本身就廢唔駛扮
而家係差到底總公司為咩要瞞呢瞞路姐
個問題其實都唔係咁嚴重 是但拎枝魚叉都吉得死

講真d怪如果真係咁勁 佢地間野掉轉頭要脅番國家都得啦 唔科水就由得d怪係本土登碌
我諗係最主要原因係人而家見到的怪仲算係細隻,大極最多都係得兩部機個size,所以除了主角公司之外都唔當一回事咁,要掩都可以話係上面多熊(反正日本郊外就好多)
但係最近研究先發現佢地原來可以大得好快,最新甚至仲可以游水,個威脅水平已經高左成個層次
水底應該有隻尼斯湖水怪級
套野冇想像中咁差
至少好過境界戰機
條女都幾勇 次次都肉身上陣打怪 乜防具都無
頭2集超悶.打又唔激,懸疑又無.
又賣溫情.
正一幾頭唔到岸.已棄.
(今季太多好D既動畫追唔晒)
兩集就想要求咁多
不如話根本無耐性睇慢熱野
件廢老好煩
如果解放左個島
條友失業應該轉行做dc9
少佐個廢老 順眼好多
想講好耐
三木根本先係主角
幾時唔係大鐵衛都三個主角啦
千葉拎的是機人番主角個劇本
三木拎的係一般番主角的劇本
我係覺得三木應該排頭過千葉
甚至麻沙美都應該頭過佢
https://www.youtube.com/watch?v=e-i-PJ8v-Ns
禿頭救世界笑死
本來用技術來開發生物電腦是沒問題的,但是要用這個島繁殖巨獸即是不給原住民回去,這肯定不能接受吧?找政府出面和與美國企業合作肯定是想大石壓死蟹
然後某主任好死不死找眼鏡仔去向島民sell他們的計劃,先不說他有沒有被主角團感染了,就算跟程序走他都肯定是重視人命的,這些巨獸實在太危險不可能放牠們和島民一起住
問題就鹽田似乎由一開始就攻擊他們,先是網軍再這樣高調講計劃,主角團要怎樣對抗?不會在島上有鹽田控制到的巨獸吧
話說呢套野季番定半年番
季番咁既進度收唔收到
13集應該ok

12 光頭資助買水裡機器人 研究問題
13 發布 + 踢爆鹽田陰謀 大團圓結局
應該仲有唔少巨獸未清
清理巨獸可以略過

重點應該係發掘事件來龍去脈
篤鹽田出嚟還島民公道
咁仲當唔當佢打怪番好?
其實11集都冇咩打怪獸scene 都係主要光頭資助 and 鹽田暗地搞嘢
職場奮鬥記咁
D機又唔特別
人設又冇咩出色
連打都冇乜
所以黎黎去去都係果一兩條友傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞