仲有冇人玩墨香私服

68 回覆
2 Like 10 Dislike
好 多謝你支持
唔係坑人既話 都會玩下 以前 夢想鳴人 玩左好耐
只可以同你講 新端 超撚貴
後期係咪主要玩pvp內容 但唔係秒黎秒去架咩 好玩咩
有啲想玩翻係咪都係pay to win
季scam
後期咪玩下啲攻城戰嗰啲囉 但係我主張就搞多啲活動
認真講 有錢的確係有優勢呢個冇得避免 冇錢就要花多啲時間打王 時間成本會耐啲
同我印象一樣 咁呢個版本係咪都係互秒冇改平衡 互秒真心唔知有乜好玩
墨香就係P2W,乜鳩慢慢打王比啲耐性一切都係廢話。
其實唔係 因為而家呢個版本 啲人玩外攻 係玩力量同埋體質 所以唔係以前嗰啲秒服一刀秒 你可能要玩Miss
同埋玩血 再靠技術去打 所有職業都係平衡的
咁你點諗我控制唔到 你講呢個P2W 你有邊一隻武俠嘅game唔係 如果咁樣嘅話 可能你要玩模擬市民就唔使Pay
嗯?Miss係點邊樣 敏?

咁有機會玩得過 呢個版本嘅裝同技有冇網睇下
巴打會唔會自己再調平衡性的?
https://smh.panggame.com/home 你可以參考呢個網站 裝備技能其實都會有唔同 你當係進階版
唔係嘅 只要隻game冇獨特戰力物品係課金先有咪唔P2W
不過墨香太多pvp元素 先唔提戰力物品 除非連每張地圖都有和平分流 課左金progress快過你霸哂場連路過/升lv都難 但呢個就係墨香特色
Windows會唔會彈防毒啊
又嚟連登搵水魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞