懷疑vien條衰妹夥拍賣料狗sell水晶

399 回覆
580 Like 30 Dislike
就算有賣 都唔會一千幾百有一條
賣水晶都夠,仲洗乜賣咸相賣底褲絲襪
靚女唔通返朝九晚六日日逼地鐵?
2203年了
仲有咩人會相信帶條水晶就會突然轉運??
遲早下海,撈偏只有一同零
同佢買有冇得面交
買得多有冇得屌先
正正經經開onlyfans算啦
乜原來佢冇做護士
我仲以為呢啲係佢私底下小生意
Vien 真心仆街,呃人落塔買水晶,咁易贏你條雞婆都唔駛再賣水晶啦
正常生意,講真香港成街都係水晶舖。人類一向都係從宗教,風水命理,占卜等去尋找依靠,做完自我感覺良好就得。

認識唔少成功生意人都係靠個腦不停改變和進步,但都有風水師跟出跟入。我估內心都知道係靠自己,但係有時都想有野可以輔助一下
明啊,但咁樣show d 買馬波膽出嚟話買咗佢d水晶就發達,ig咁多人follow 佢,感觀上都幾低裝衰格
驚比人討論只係手段...
目的就係要有Noise, 要人討論..........
一睇就為錢
擺明賣料
可能本來有運咁啱又幫襯佢買左條珠左姐,我都有幸見过一個人中過两次六合彩頭獎。

佢文字上都寫明無話包中獎,都係改變財運個啲….。當然我都唔迷信 (大部分時間) …. 但個幾年每年都睇次風水。

賣珠無所謂嘅,講真賣條珠都係賺一千幾百,都係當飾物。 而家一個Casetify 膠款都$600…..出個陣我都話貴到痴左,但过一排都係買左😂,買得Happy 咪算。

真係唔係教人賭波,比tip 騙局就得。
水晶有助改運根本係安慰劑效應,本身就經唔起科學推敲,信則有不信則無。淨係cap中左波既飛出黎然後話有助改財運,呢個selling point係好不負責任。唔中既波飛唔post? 一齊統計下係咪有用囉
你啱!或者改善財運都唔一定係賭錢。有正財,例如升職加人工
咪成日搞9人啦,雖然佢係有少許招積😂
仲有人信賽後飛
夠薑就即場比條3t
英超過關
因為班on9毒撚 以為比錢買貴plan 就可以親近/溝女神
但人地只係當佢提款機
想屌vien
香港勝在有偷呃拐騙
唔撈偏會浪費係呢個地方既優勢

呢個地方得騙子同水魚
會 因為永遠都有人出生長大
舊人唔信 新人會信
你講既野都岩,所以睇完佢個宣傳之後,更加覺得佢d水晶搵笨柒,呃d水魚講到實贏咁
啲女人咪就係on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞