COLLAR討論區 (801) 新歌熱播中!下星期新節目<日本GAO芯假期>!

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
其實collar第一個演唱會都一定唔可以柒
名氣一無咗就永遠攞唔番
一個唔好彩開兩場九展賣唔晒飛
以後都無人搵collar賣廣告啦,底牌比人睇晒,原來根本唔紅
am team mkv都唔想有呢個結果,始終投資咗好多落collar身上
懶咪懶
隻手鑲金咪鑲金
好撚正常 鏡粉先唔撚正常

公司有冇好似華納咁樣當佢地係音樂單位run?
一個係紅館開到幾場既歌手就係需要投資俾機會落佢度
要表演要show要紅要推

本質野未做好
果d虛假既views 互動 刷黎刷去有咩意思

Mirror個神蹟養到公司班傻鳩個腦坐係屎fuk 度
希望今次首歌可以做返起個勢 雙熱門一真係成年都冇試過
行內睇法呢d信咪信唔信咪當你閒人扮野9up
廢事踩親人條尾咪唔講
你呢個少少廢話 所以友團咪有十幾廿個細show
雖然都係柒柒地 佢地自己都認
所以咪唔分心兩邊都搞可能高層都係就咁同牙翼講下年完左鏡show先再講
有件拎去搞事啫
之前笑鳩人mon po自己又係到mon
就係領粉行動力太低,am team無牙力爭取囉,你話鏡粉唔正常,咁又點?我地同公司喎,即係mkv可以投資落呢班男人身上獲得更大嘅利潤,咁點解佢要冒險投資落collar身上?
Lolly talk間公司根本無mirror呢啲咁搵到錢嘅組合,所以佢地揸住財政命脈有話事權,但我地係mkv第2選擇咋
唔搞concert 住ok

其他野呢? 所以呢邊0 show? 0機會?

咪即係簽果陣冇撚留資源/冇加資源
咁咪咪撚簽

你宜加意思係唔閪投資 賺一水廣告就算

之後當佢地藝人咁用

仲未計公司自己都有份造成佢地咁
太貴/d客睇唔地我地隊野 覺得廢
個人廣告呢期都靜左好多
事實就係間垃圾公司無能力同時推男團+女團
依度乜都講得 講最多應該係波
而家講唔簽都無撚用啦,簽咗十年
mkv垃圾都唔係第一日嘅事
新歌攞雙熱門一就係一個好消息,睇下有無人見我地新歌咁hit肯高價請我地開show啦
我諗am team本身坐定粒六有kkbox比我地止血
點知黑撚到取消埋!
嘩 點解部分波板糖會聽鳩sir d言語偽術
一人少句啦
屌佢個那聲

鳩sir 呢d邪教語言唔及我地對LT做過既貢獻

鳩sir只係搞屎棍 唔係幫緊佢地

你地講我先去望下

頭先佢地俾人弄 即刻洗左幾個pr 開po 去以假亂真

間公司根本唔係省油的燈

仲成日係度gigigigi
其實都唔係男+女咁直接
係單位數量問題
大國淨係鏡團加solo已經要推近十個單位
就算錯叫做放養其實今年團加solo都多左d機會
再加埋領跟本食唔哂
然後仲有半邊仔p1x3l又要關照下
飽和到冇得再飽和仲可以唔知咩事幫埋Sica Winwin 出歌

近年捧人最掂華納數得出有力捧都係十個八個
Sony英皇呢d直頭一隻手數到咁濟
造星四主打女團 仲要簽十年
結果公司出手 唔入團仲發展得好過入左團既
大包圍買六合彩,睇下有邊條飛咁好彩扑中
睇狗好似仲未接受現實
佢覺得collar有實力就一定會比人捧
仲要講到幾百人去接機係行動力
仲有果個大谷根本邪教現場

日日係度滲好弱勢 靠自己打倒高牆 妹豬值得所有野
咩友團原地踏步 本身追開唔追
妹豬好叻 小小失誤因為唔夠時間
要講真話 唔好好似領團圍爐 鳩打稻草人

唔知似咩 清醒緊果d咪撚受鳩sir擺佈喇

又唔敢屌鳩sir 又唔敢屌自己友

你試下鳩sir反果個係Ivy睇下佢會唔會話鳩sir首席波板糖

唐仔問下自己之後睇下答唔答到 知唔知自己做緊咩?
搞星4其中一個原因就係將有潛質嘅女簽晒做自己藝人,等其他唱片公司無辦法組女團硬撼mirror
呢度好自由

只要唔太色情都歡迎大家討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞