愛華頓球迷集中討論區(61)COYB 十九世紀足球首領光頭佬幫各大英超球隊起機

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
肥bill都好慘啦,俾人日屌夜屌,走又唔准走,留又無意思。
記得換教練時,佢好似力推椰子同howe,但伊朗佬獨斷獨行請廢賓
椰子合作左咁耐,絕對做到限米煮限飯

賀維而家睇落直頭超值
Rip bill叔叔
最尾呢段時間我笑鳩你係伊朗佬傀儡係我唔岩
輸比件38歲
無計 椰子有得去曼唔通唔放咩
跟住又唔啱timimg 請唔返
嗰時6-8 原地踏步大家唔知足
鏝改變左英超生態,bill 又真係唔夠財力
安76 又被皇馬引走左 , 最後變左降班份子
🗞️Amadou Onana is on Newcastle United’s shortlist of possible options to replace Sandro Tonali

(Source - @TheAthleticFC)
當日呢度好多巴打都屌埋佢一份,包括me
我無屌
樓主屌得最落力
建議一命換一命
我真係咁黑你憎?
講下姐
我哋死咗bill叔叔咁慘 椰子可摸耳跌3分比我哋送下暖
椰子會為標而戰
https://twitter.com/efcdaily_/status/1717152798205157530?s=46&t=byKPLcyKSFXIcBnyLrmSrw

如果真
我哋而家係-5分
差45分護級 得返29場
平均每場要1.55分
即係起碼要椰子/安76/馬天尼屎嘅執教水平先護到級
今年33、34分都應該夠。
開左季踢左1/4先嚟話扣12分,英足總不如唔駛踢直接宣布我地降班啦

上年定前年打比群俾人扣完一次分之後又扣多次,咁樣扣分真係沒完沒了
俾糖迷屌25既哥頓同鳩叫口號踢波大師兼糖迷最愛同一隊
講得出口即係有認真想過我死
椰子同標仲close啦
基本上扣咗分唔洗諗升番上嚟
打比郡/雷丁/韋根有板你睇
後兩者連續兩季扣分
曼城車仔甚至森林都冇事
係搞鳩我地
呢三隊波都算硬淨 保頓直頭落埋乙組爭啲執笠
點會郁曼城擺明拖得就拖

我地降兩次去到英甲,曼城都未開hearing啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞